Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na UncleWlad

Jasio

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 47740
Login: migusiek
Nick oskarżonego:   UncleWlad
Powód skargi: kłamanie w sprawie ofert
Data zdarzenia: 14.01.2024r
Dowody: logi
Opis sytuacji: W dniu dzisiejszym zakupiłem od gracza pojazd Monroe za 810.000$. Gracz informował mnie, że dostał ofertę w wysokości 800.000 od gracza @MaReCKi.TG, tak więc zdecydowałem się kupić pojazd w kwocie lekko wyższej. ok. 4h po zakupie dowiedziałem się od gracza @UncleWlad , że gracz który rzekomo dał ofertę napisał coś w stylu "w ostateczności mógłbym dać 800k ale się jeszcze zastanowię" . Uważam, że nie można tego uznać za ofertę, ponieważ gracz miał jeszcze przemyśleć ewentualny zakup. Czuję się oszukany, ponieważ pojazd może i jest warty ok. 900.000 lecz cena rynkowa tzn. cena jaką gracze mogliby zaoferować za ten pojazd jest dużo niższa od oferty którą "zaproponował" gracz @MaReCKi.TG.
Czekam na werdykt administracji.
Pozdrawiam, Jasio
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
image.png.9e95d2a920a350c05f4dbd26d6bdd5a2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.