Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leokadia

Drzantek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SaueR
Nick oskarżonego: Leokadia
Powód skargi: Nieobiektywna ocena sytuacji niesłuszny mute
Data zdarzenia: 14.01.24 godzina 14
Dowody: ObrazObrazObrazObrazObrazObraz
Opis sytuacji: Dzisiaj dostałem w mojej opini niesłusznego mute nałożonego na 6 godzin Próbowałem dzisiaj sprzedać swój pojazd warty około 3kk napotkałem prowokacyjnego gracza który zaproponował mi wyjątkowo śmieszną oferte . Za teksty które napisałem powinienem dostać ostrzezenie a nie wyciszenie na 6 godzin licze na ukaranie Leokadia . Dodam jeszcze że napisałem po ofercie podchodzącej pod bana dosyć wulgarny tekst mam nadzieje że Leokadia pokaże go w odpowiedzi

Witam Cię serdecznie! Zostałeś zgłoszony przez gracza, najwidoczniej nie spodobało mu się to co do niego napisałeś. Zapomniałeś wkleić do skargi jednej wiadomości, gdzie dostałeś za to mute oraz za te teksty do niego, które nie były na miejscu. Dostałeś od razu mute, ponieważ miałeś niedawno mute również za "brak kultury". Jedna z wypowiedzi wykazywała brak kultury, gdzie jest to widoczne w logach serwera. 

1 minutę temu, Leokadia napisał:

Witam Cię serdecznie! Zostałeś zgłoszony przez gracza, najwidoczniej nie spodobało mu się to co do niego napisałeś. Zapomniałeś wkleić do skargi jednej wiadomości, gdzie dostałeś za to mute oraz za te teksty do niego, które nie były na miejscu. Dostałeś od razu mute, ponieważ miałeś niedawno mute również za "brak kultury". Jedna z wypowiedzi wykazywała brak kultury, gdzie jest to widoczne w logach serwera. 

Przeczytaj ostatnią linijkę tekstu. Jest dużo osób, które prowokują. Mało kto pisze skargi. Osoba ta zaproponowała mi milion na samochód wart ponad 3 miliony. Podchodzi to pod bana. Według mnie, gdybyś chciała albo chciał sprzedać coś na ID i codziennie pisało by do ciebie 20 graczy, którzy proponują śmieszne oferty, wydaje mi się, że nie ma osoby, którejby nie puściły nerwy. Może zaświeci ci się czerwona lampka po fakcie, że gracz sprowokował mnie, następnie napisał zgłoszenie. Wyciszenie, mimo wszystko, wpływa na moją listę kar. Dlatego nie chcę jakiejś kary dla ciebie, tylko usunięcie wyciszenia z mojej listy kar.

Godzinę temu, Leokadia napisał:

To, że ktoś Ci pisze śmieszne oferty za jakiś pojazd, to nie znaczy, że masz do nich wykazywać brak kultury. Jeśli Cię jakaś oferta nie interesuje co zaproponuje Ci gracz, to po prostu odmawiasz i tyle. 

Wiele supportów zostawia ostrzeżenia coś typu więcej kultury popatrz co on pisał prowokujące wiadomości . Jak już mówiłem chcę żeby nie było po tym śladu w liście kar bo może mi to utrudniać dostanie do frakcji 

Oskarżający wyraził się wulgarnie w stronę innego gracza i tym samym złamał obowiązujący na serwerze regulamin. Supporterka  wyciągnęła z tej sytuacji konsekwencje nadając karę czasową. Patrząc na fakt, że poprzednie wyciszenie skończyło się dwa tygodnie wcześniej, uważam że kara została wyskalowana prawidłowo i w tej sytuacji zalecane było pominięcie warna i przejście do kary czasowej. Supporterka postąpiła słusznie. Skargę uznaje się za odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.