Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na wminzok

yoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: yoshi.
Nick oskarżonego:  wminzok
Powód skargi: Zabranie prawa jazdy, bez powodu.
Data zdarzenia: 13.01.2023
Dowody: Brak dowodów, ponieważ pierwszy raz spotkałem się z takim czymś.
Opis sytuacji: W dniu 13.01.2023 o godzinie 22 odbywał się zlot w LV. Podczas zlotu chciałem wyjechać z parkingu lecz na bramie stał zablokowany na recznym sultan. Właściciela nie było w pobliżu, wiec próbowałem wyjechać góra, ponieważ jeździłem sandkingiem bylaby taka mozliwość. Żadnego gracza w pobliżu nie było, któremu zniszczył bym pojazd. Powód tej kary jest odwalanie gdzie w tej sytuacji nikomu nic złego nie zrobiłem chciałem tylko wyjechać ze zlotu. 

Witaj, chulewc, zacznę swoją wypowiedź od tego, że na samym początku zostały nam wysłane dwa reporty na ciebie, jeden z opisem „zjeżdża ludzi”, a drugi „odwala Sandem na zlocie + vdmuje” postanowiłem się tym zainteresować, a więc zacząłem oglądać twoje wyczyny na zlocie i zauważyłem od, że na początku stałeś na środku tego zlotu, więc postanowiłem oglądać dalej co robisz i zobaczyłem, że zrobiłeś jedno lub dwa kółka, po czym wyjechałeś na auto, gdzie siedział gracz, przełączyłem okno na przeglądarkę i na całe szczęście przełączyłem znowu na MTA i zauważyłem, że próbujesz wyjechać ze zlotu, za pierwszym, wjeżdżając na sultana stojącego na bramie zablokowałeś się po czym wycofałeś, drugim razem dosłownie chwilę później walnąłeś w sultana ponownie, odjechałeś a ja dałem ci karę. Moim zdaniem to, co robiłeś na danym zlocie to było jasne pokazanie twojego odwalania, Tyle ode mnie życzę miłego wieczorku. Pozdrawiam.

18 godzin temu, wminzok napisał:

Witaj, chulewc, zacznę swoją wypowiedź od tego, że na samym początku zostały nam wysłane dwa reporty na ciebie, jeden z opisem „zjeżdża ludzi”, a drugi „odwala Sandem na zlocie + vdmuje” postanowiłem się tym zainteresować, a więc zacząłem oglądać twoje wyczyny na zlocie i zauważyłem od, że na początku stałeś na środku tego zlotu, więc postanowiłem oglądać dalej co robisz i zobaczyłem, że zrobiłeś jedno lub dwa kółka, po czym wyjechałeś na auto, gdzie siedział gracz, przełączyłem okno na przeglądarkę i na całe szczęście przełączyłem znowu na MTA i zauważyłem, że próbujesz wyjechać ze zlotu, za pierwszym, wjeżdżając na sultana stojącego na bramie zablokowałeś się po czym wycofałeś, drugim razem dosłownie chwilę później walnąłeś w sultana ponownie, odjechałeś a ja dałem ci karę. Moim zdaniem to, co robiłeś na danym zlocie to było jasne pokazanie twojego odwalania, Tyle ode mnie życzę miłego wieczorku. Pozdrawiam.

Wjazd na pustego sultana bez gracza, ponieważ chciałem wyjechać właśnie ze zlotu 😄 Druga sprawa wygląda tak jak dla Ciebie wygląda DMowanie ludzi? Bo raz w nich wjechałem przez przypadek? DMowanie pojazem osób chyba działa inaczej czyli zabicie ich za pomoca pojazdu.

W związku z faktem, że w całej sprawie nie pojawiają się żadne dowody, jestem postawiony w sytuacji "słowo przeciwko słowu". Patrząc na historię kar oskarżającego i fakt że supporter jest świadomy ciążącej na nim odpowiedzialności i ewentualnych konsekwencjach za niesprawiedliwe wymierzanie kar, to przyjmuję tłumaczenie supportera. VDM jest sytuacją w której zadaje się obrażenia pojazdem innemu graczowi, nie ma obowiązku doprowadzenia do śmierci poszkodowanego, żeby mówić o wspomnianym wcześniej pojęciu. Potrącenie osoby czy kilku może jak najbardziej być odebrane jako VDM, zatem daje to w połączeniu z przyznaniem się do jazdy po innych pojazdach, podstawy sądzić że kara była jak najbardziej słuszna. Długość kary wynikała z jej skalowania i została odpowiednio wymierzona. Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.