Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

FTuE

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, za nsxa miałem największe oferty 18-22kk. Sultana ogłaszałem, największa oferta jaką miałem to 8kk (może to sprawdzić administracja w logach) Gracz, z którym się wymieniłem na cheetaha i elegy, pisał, że miał oferty za dwa pojazdy 12kk, wiec chyba to jest bardziej realne niż Twoje mniemanie co ile jest warte. Osobiście myślę, że nie zarobiłem sporo, na żadnym z tych deali. Pozdrawiam.

Ty sobie jaja robisz? 18kk od nestixx ktory ledwo 10kk majatku ma i 22kk od Maniac ktory się z tobą wymienil po powrocie na serwer.

8kk? 4kid zostal sprzedany ostatnio za ponad 8 i podobno masz offke ponad 10 w trade wiec po co piszesz ze najwieksza to 8kk XD XD

Gracz z którym się wymieniłeś (Ravex19) liczył te swoje auta na 14kk (oba po 7kk) co napewno znajdzie sie w logach a aktualnie oferty za elegy podobno masz juz ponad 8 

Nie jest to moje mniemanie tylko realne oferty za pojazdy co potwierdzają logi serwera

Przestań robić z siebie błazna, Pozdrawiam i miłego wieczorku 😀

Gdzie ja powiedziałem, ze to była oferta od nestixa?

No tak, 8kk. Tak jak pisałem wyzej, administracja moze sprawdzic czas, w którym oglaszalem sultana i zobaczyc jaka mialem najwieksza oferte.
14KK miał oferte w wymianie, a z wymianami to roznie bywa, a 12kk w gotowce, wiec bardziej realna oferta, to jest ta w gotówce.

A no i wymieniłem się z maniacem, bo juz mi dawno temu pisał o tego nsx.

4 minuty temu, BrachoL napisał:

Gdzie ja powiedziałem, ze to była oferta od nestixa?

No tak, 8kk. Tak jak pisałem wyzej, administracja moze sprawdzic czas, w którym oglaszalem sultana i zobaczyc jaka mialem najwieksza oferte.
14KK miał oferte w wymianie, a z wymianami to roznie bywa, a 12kk w gotowce, wiec bardziej realna oferta, to jest ta w gotówce.

A no i wymieniłem się z maniacem, bo juz mi dawno temu pisał o tego nsx.

No to podeślij oferty jakie dostałeś

Jeszcze masz coś do dodania na temat sultana? wczoraj (12.01) do gostka pisałeś że masz offke 10kk

Spoiler

OG > (340) BrachoL: sell sultan 2k id tuning-forum

<< [340] BrachoL: 10kk offe mam

Sam się przyznales w tym momencie ze mial offe 14kk XD XD XD

Bez odbioru majster poczekamy na RCON, to moja ostatnia wypowiedz w tej skardze. Narka

Była to oferta w trade, wróciłem na serwer więc nie do końca ogarniam ceny, więc pytałem innych co ile jest warte. Po dowiedzeniu się od graczy, którzy sie orientuja w cenie okazalo się, że nie było to 10kk. Najwiekszą oferte jaką mialem za sultana to było 8kk w gotówce. A co do tego przyznania się, młody przeczytaj jeszcze raz dokładnie co napisałem. Tez jestem za tym, żeby ten temat się zakończył, niech Administracja zadecyduje. Szkoda, ze nie masz jaj i piszesz z multi konta. Pozdrawiam.

24 minuty temu, BrachoL napisał:

Była to oferta w trade, wróciłem na serwer więc nie do końca ogarniam ceny, więc pytałem innych co ile jest warte. Po dowiedzeniu się od graczy, którzy sie orientuja w cenie okazalo się, że nie było to 10kk. Najwiekszą oferte jaką mialem za sultana to było 8kk w gotówce. A co do tego przyznania się, młody przeczytaj jeszcze raz dokładnie co napisałem. Tez jestem za tym, żeby ten temat się zakończył, niech Administracja zadecyduje. Szkoda, ze nie masz jaj i piszesz z multi konta. Pozdrawiam.

i co z tego ze byla w trade? to oferta w wymianie to juz nie oferta? nie rozumiem twojego myslenia

Sultan 4kid zostal sprzedany za ponad 8 jakis czas temu wiec ten napewno jest warty 10+

Ty jestes glupi czy glupi? przyznales sie ze mial oferte 14kk w trade a twoim tokiem myślenie "trade" to nie oferta

Tak pisze jakis problem? moge to pisze

To już ostatnia wypowiedz w tym temacie, czekam na RCON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.