Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Zebra zobacz jeszcze raz i na trzeźwo podejdź do sprawy

MLLC^Wydra

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <wydra420>
Nick oskarżonego: <Zebra>
Powód skargi: <odrzuciła apelacje od bana za spam na discordzie i brak kulturyXD>
Data zdarzenia: <12.01.2024>
Dowody: <>
Opis sytuacji: <zebra odrzuciła apelacje od ub z dziwnym wytłumaczeniem na które nie ma żadnego dowodu ja podaje dowody że nic takiego jak zebra pisała(w ss poniżej) i na dc oprócz tej kropki teraz aby w czat wejść od 2022 nic nie pisałem więc nie rozumiem tej sytuacji zanim zostanie to odrzucone poprosił bym dowody od zebry że było coś takiego PS.dopisuje do tego co napisałem słuchaj to nie ja do ciebie pisałem to nawet nie mój discord napisze do ciebie teraz ze swojego nawet masz dam ci kod dc żebyś sprawdziła że to nie ja wydra420 nie moje profilowe to co z tobą pisało nie moja nazwa ludzie ci potwierdzą że tak się od 3 lat nazywam na dc>

image.png

SADA.png

x.png

JESZCZE RAZ SPRAWDZ

Naprawdę mnie nie rozśmieszaj. Wkleiłeś jakieś konto drugie, w którym nie było wiadomości. Tamte wiadomości pisałeś z innego konta. Jeszcze jedna taka skarga i oskarżanie mnie to będziesz miał zablokowaną nie tylko konwersację ze mną, ale też forum.

Dodaj jeszcze to, że z kolejnego konta do mnie wypisywałeś z wyzwiskami i na nim też dostałeś bloka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.