Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na kapixorc

AndrejKicipipa

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 22068
Login: Mati64
Nick oskarżonego: @kapixorc
Powód skargi: fake offki
Data zdarzenia:pare dni temu(kupno buffka, nie wiem kiedy to bylo dokladnie)
Dowody: logi
Opis sytuacji: Od początku, ogłaszałem, iż kupie pojazd z id do 3kk. Napisał do mnie gracz z jego pojazdem Buffalo(6380). Po dopytaniu się, dowiedziałem się od gracza, że ma największą offe 3.5kk w wymianie od @filthy..Dziś chciałem kupić od gracz filthy flasha 3kid. W trakcie rozmowy dowiedziałem się, iż gracz filthy dawał mu ofertę 3kk.Proponował on za buffka i aplhe 3kk. Gdy wtedy zapytałem się o top offe nie wspomniał nawet że prawdziwa oferta to 3kk w wymianie za Buffalo i alphe.Zostałem oszukany na paręset tysięcy, dlatego piszę tą skargę. Chciałbym dopłatę ze strony oskarżonego lub jeżeli nie chce on tego, to  można w każdej chwili zrobić odmiane.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @kapixorc, ping wystarczy

Jak mnie proszą to odpowiem.

Większość skarg tego typu była rozpatrywana w negatywny sposób z odpowiedzią z strony administratora że osoba powinna sie orientować w cenach na giełdzie. Więc jestem zdziwiony tą odpowiedzią. Również w regulaminie nic nie ma na temat fałszywych ofert.

18 godzin temu, kapixorc napisał:

Jak mnie proszą to odpowiem.

Większość skarg tego typu była rozpatrywana w negatywny sposób z odpowiedzią z strony administratora że osoba powinna sie orientować w cenach na giełdzie. Więc jestem zdziwiony tą odpowiedzią. Również w regulaminie nic nie ma na temat fałszywych ofert.

Odnośnie pierwszej części odpowiedzi to możesz pokazać skargi z takim powodem. Skarga by nie miała sensu gdybym sam zaproponował cenę, a ty na samym początku napisałeś, iż masz ofertę 3.5kk w wymianie, natomiast posiadałeś ofertę 3kk w wymianie. Wprowadziłeś mnie w błąd, na którym jestem na minus aż 500k.

35 minut temu, kapixorc napisał:

Na minus byś był jakbyś kupił buffka za 3.5kk.

Odnośnie tych skarg to głównym dowodem są logi, możesz pokazać gdzie gracz filthy ci pisał o 3.5 trade? On ci dawał 3kk trade za Buffka i alphe 9kid.Jeżeli nie masz do nich dostępu po tym okresie to administracja ma na to wgląd.

witam jako iż wspomniano o mnie w skardze to się od razu wypowiem i dopne parę formalności mianowicie jeżeli chodzi o Buffalo liczyłem je zarówno tobie jak i kapixorcowi 2.5kk od kapixorca chciałem aby coś mi dorzucil do 500k do trade za sandkinga którego chciałem oddać za 3kk w tym trade od ciebie chciałem dopłaty do Buffalo w trade za flasha którego już i tak nie mam tyle ode mnie reszta niech się zajmie góra 

W dniu 27.01.2024 o 12:57, czikinagets.jpg napisał:

witam jako iż wspomniano o mnie w skardze to się od razu wypowiem i dopne parę formalności mianowicie jeżeli chodzi o Buffalo liczyłem je zarówno tobie jak i kapixorcowi 2.5kk od kapixorca chciałem aby coś mi dorzucil do 500k do trade za sandkinga którego chciałem oddać za 3kk w tym trade od ciebie chciałem dopłaty do Buffalo w trade za flasha którego już i tak nie mam tyle ode mnie reszta niech się zajmie góra 

Sam gracz dający ofertę potwierdził, więc co dalej @Mixsu?

W twojej kwestii leży zapoznanie się z wartością pojazdu oraz wyliczenie go. Powinno odbyć się to przed zakupem, a transakcja powinna zostać przemyślana 3 razy.

Giełda to miejsce, gdzie można zyskać, ale również i stracić. Administracja nie ubezpiecza Twoich błędów.

w/w uzasadnienie dotyczy tylko i wyłącznie "fake ofert". Dodatkowo, z tego co widzę pojazd zakupiłeś poniżej wymienionego pułapu przez oskarżonego, zatem jak możemy mówić tu o oszustwie? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.