Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Pan_Kurier

Veon

Rekomendowane odpowiedzi

bHLrQCm.png
mSu4qkK.png

Cześć z tej strony Trainee @Veon z Redakcji Project News, zapraszam was do przeczytania wywiadu z V-liderem organizacji The Always 
LKZ38Vt.png 

V: @Veon | P: @Pan_Kurier

V: Hej, z tej strony Trainee @Veon z Redakcji Project News czy masz czas, aby odpowiedzieć mi na kilka pytań?
P: Siemanko jak najbardziej.

V: Super, że zgodziłeś się na ten wywiad na początku, przedstaw się naszym czytelnikom 
P:
Witam wszystkich z tej strony Kurier od 2020 gram na tym serwerze, i siedzę jak ta wrona w zarządzie The Always.

V: Jak zaczęła się twoja przygoda na serwerze, ktoś cię namówił, aby zacząć tutaj grę?
P:
Przygoda akurat ciekawie się rozpoczęła. Mój znajomy @HeliX, którego od dawna znam, zaproponował mi dołączenie na ten serwer, zgodziłem się. Zaczęliśmy grać na tym serwerze, co później okazało się, iż grała na nim już stara paczka znajomych @MagiX i @AlimentoS co skłoniło nas później do utworzenia organizacji. 

V: Na jaką kwotę wyceniasz swój majątek po niespełna 4 latach grania na serwerze?
P:
Po 4 latach myślę, że tak 2kk coś w tym stylu ja nie jestem fanem ciągłego zmieniania pojazdów.

V: Ile czasu dziennie poświęcasz na grę? 
P:
2 godzinki, bo trzeba pracować. 

V: Skąd pomysł na nick, którym posługujesz się w grze?
P:
A tu akurat wena twórcza i tak się złożyło. 

V: Na jakiej pracy dorywczej spędziłeś najwięcej czasu?
P:
Kurier oczywiście.

tfoiGzH.png

V: Teraz jesteś V-liderem organizacji The Always. Jak wyglądała twoja droga do zarządu, ile czasu ci to zajęło? 
P:
Droga do zarządu? Akurat tutaj to mało pamiętam, ale jedynie co to z ciekawości i nudów poszedłem do zarządu. A czasu to od Grudnia 2021 jestem w zarządzie, więc rok normalnie posiedziałem. A tak to teraz siedzę w zarządzie.

V: Opowiedz coś o osiągnięciach organizacji, ile razy udało wam się zdobyć TOP 1 w plebiscycie miesiąca oraz jakie to uczucie, kiedy widzisz swoją organizację na TOP 1?
P:
Osiągnięcia to głównie liczba członków pamiętam to do dzisiaj, jak było nas ze 100, wtedy to się sporo działo, kolejnym osiągnięciem to głównie pomoc dla nowych graczy. W plebiscycie na początku byliśmy sporo razy na pierwszym miejscu i też teraz wróciliśmy na podium, co mnie bardzo cieszy i pokazuje, że w naszej organizacji jest siła i chęci.

V: W organizacji jesteś od początku jej powstania, czy sądziłeś, że organizacja się aż tak rozrośnie? 
P:
Szczerze mówiąc jak, tworzyliśmy organizację, to była wolna amerykanka, nikt nie wiedział, czy ona się rozrośnie, czy nie aczkolwiek stare znajomości umożliwiły to, iż do dzisiaj trzymamy się wszyscy jak kuchenka z gazem.

V: Ile wasza organizacja liczy członków oraz jaki był dotychczasowy rekord członków?
P:
Na ten moment 76, aczkolwiek wszystko zależy od awiz.

V: Dziękuje ci, że udzieliłeś mi wywiadu czy na sam koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
P:
Dziękuje bardzo, pozdrawiam @HeliX'a, @Kosiarczyk'a, @Czamek'a, @Keicam.'a co krzyczy, siebie, @dzu.stka, @TheKrzychu13

XGwBbve.png

SZYBKIE STRZAŁY 

V: Benzyna czy Diesel?
P:
To i to dobre 

V: Konsola czy Komputer?
P:
Komputer

V: V-max czy Drift?
P:
V-max

V: Kawa czy Kakao?
P:
Kawa

V: Wanna czy Prysznic?
P:
Prysznic

V: Zima czy Lato?
P:
Lato

V: Słone czy Słodkie?
P:
Słone

XGwBbve.png
Dziękuję bardzo za przeczytanie wywiadu, mam nadzieje, że dzięki temu materiałowi dowiedzieliście się więcej o graczu @Pan_Kurier.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
veon.webpimage.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.