Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na paulovsky

kolejarzXD

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 73846
Login: YeSoP
Nick oskarżonego: paulovsky
Powód skargi: sprzedasz burger shota z zawyzona ceną
Data zdarzenia: 10.01.2024
Dowody: logi
Opis sytuacji: w skrócie mówiąc kupiłem burger shota za 215k który wart 80/90k a gracz kłamał że miał oferty 200k + teraz dowiedziałem się że faktycznie wart 130k mniej prosze o odmiane lub coś nw
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @PauLovskY

Po 1 wnioskuję do administracji aby zbanowali Cię jako szkodnika gdyż zatruwasz gospodarkę serwera co Ci jakis trade nie wyjdzie to piszesz skargi i zatruwasz gospodarkę. 

Po 2 do oskarżeń wypowiem się tak burgershot jako jeden z niewielu ma dobę 300$/d miałem go ok 2-3 miesięcy. Jest zlokalizowany w spokojnej okolicy i ma naprawdę wielu chętnych od których miałem dość pokaźne oferty. Np jedna przypomina mi się że kolega @szadouekbył zainteresowany burgershotem za kwotę 200k kilka podobnych ofert się przewinęło. Dodam teraz, że przez wysyp kupców na bazy org/większych domków strasznie skoczyła do góry baza którą 2 miesiące temu mogłem mieć za ok 500k teraz ma ofertę 2kk. 

Po 3 odmiana jest możliwa jeżeli bym Ci sprzedał burgera w raty i byś w mniej jak 24h się rozmyślił

Po 4 - PATRZ PKT 1 

Po 5 *do administracji* gracz szukał bazy a jak kupił to pewnie znalazł "ciekawszą" ofertę 🙂 Szkodnik zwykly

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.