Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Xandr1n

kolejarzXD

Rekomendowane odpowiedzi

Login: YeSoP
Nick oskarżonego: Xandr1n
Powód skargi: Wykorzystanie niewiedzy gracza
Data zdarzenia: było to około 2 miesiące temu gdy sprzedałem mu burger shota
Dowody: Cała ta sprzedasz tego burger shota jest w logach

Witam, zakupiłem Burger Shota, bo był wolny po czym jacyś gracze nie chcieli wyjść już z mojej posesji więc napisałem reporta i przyjął go Xandr1n
Wygonił ich i było by okej gdyby nie spytał czy nie sprzedaje tego burger shota, na co odparłem że moge sprzedać i się zapytał za ile wiec powiedziałem że 60k nie wiedząc ile on był wart
A on za to natychmiastowo napisał że okej bo zapewne wiedział że taki burger shot wart +/- 140/150k sam w dobrej lokalizacji za 200k kupiłem. Proszę o to by Xandr1n dopłacił kwotę którą zarobił bo to nie są małe pieniądze takie jak 10 lub 20k tylko 100k na rzeczy która wart 160k

Cześć,

Ostatnio poszukiwałem mieszkania dla siebie i zapytałem, czy jesteś zainteresowany jego sprzedażą. Zaproponowałeś kwotę, którą byłem gotów zapłacić. Wtedy nie zastanawiałem się nad wartością takiego burgershota, ale po zakupie zorientowałem się, ile można na nim zarobić. Zobaczyłem w tym świetną okazję do zysku i postanowiłem go odsprzedać. Przepraszam, jeśli czujesz się oszukany, ale tak jak wspomniałem sam, nie wiedziałem ile, był on wart.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.