Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem nsanee.

Likomek

Rekomendowane odpowiedzi

meZdLaf.gif mSu4qkK.png

Witam z tej strony, Trainee  @Likomek z redakcji Project News.  Dzisiaj przedstawię wam wywiad z graczem @nsanee.. Czy oby na pewno znasz tego gracza ? Przekonasz się w tym wywiadzie. Zapraszam do  przeczytania tego artykułu i zapoznania gracz na "wylot". 

Gzqqb1L.png

N: Gość wywiadu -  @nsanee.   R: Redaktor -  @Likomek

R: Witam, z tej strony Trainee @Likomek z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbym zadać Ci kilka pytań, m.in. o organizacje czy też o grę na serwerze. Znalazłbyś chwilkę?
N: Hej, jasne chętnie odpowiem na kilka pytań.

R: Super, w takim razie przedstaw się naszym czytelnikom.
N: Jestem Jakub mam 16 lat, pochodzę z województwa mazowieckiego. Na co dzień uczęszczam do szkoły średniej na profil Technik - logistyk.

R:Dobrze, zatem opowiedz nam właściwie, od jak dawna grasz w MTA, oraz na serwerze PRPG. Również jak zaczęła się owa przygoda?
N:W MTA gram już prawie dwa lata, a do grania na serwerze zachęcił mnie mój kolega, początki były ciężkie, ale jednak po czasie świetnie się tu odnajduję.

R:Posiadasz jakiegoś wroga na serwerze?
N: Oczywiście, aczkolwiek nie chcę publicznie się o tym wypowiadać.

R:Jaki był twój pierwszy cel na serwerze?
N: Oczywiście, że pierwszy milion.

VLQYlNW.gif

R: Czy byłeś w jakimś biznesie lub frakcji?
N: Tak, byłem. Na serwerze odwiedziłem każdą frakcje zaczynając od SAMD kończąc na SAFD. Jeśli chodzi o biznesy to byłem tylko w Project News, ale uznałem, że to nie dla mnie.

R: Jaki posiadasz aktualnie majątek na serwerze?
N: Mój majątek na serwerze na obecną chwile wynosi około 4,000,000$.

R: Ile dziennie przeznaczasz czasu na grę w MTA?
N: Aktualnie na MTA nie spędzam już tak dużo czasu jak kiedyś. Myślę że koło 1-3h dziennie, w porywach do 5 godzin.

R: Należysz do jakiejś organizacji? Jeśli tak, opowiedz nam kilka słów o niej.
N: Obecnie jestem w organizacji NieTykalni, ponieważ bazuje w niej świetna atmosfera i są w niej wspaniali ludzie.

XGfRlzp.gif

R: Dlaczego wybrałaś akurat serwer ProjectRPG?
N: Odwiedziłem wiele serwerów, ale żaden oprócz tego nie przypadł mi do gustu.

R: Czy jest jakieś auto, którego nie ma na serwerze, a chciałbyś, żeby było dodane?
N: Oczywiście - jest wiele takich pojazdów, ale najbardziej to chyba Hustler, bo od zawsze mi się podobał.

R: Czy na serwerze zdarzyło ci się łapać kary? Jeśli tak to jakie w szczególności.
N: Tak, niestety mam ich dużą ilość bo są to 3 strony, a najwięcej posiadam zakazów prowadzenia pojazdów.

axaB9m8.gif

R: Kto jest twoim najlepszym serwerowym "ziomkiem"?
N: Jest ich wiele i nie jestem w stanie wymienić tylko jednej osoby, ale są to głównie: @<Resh>, @Gash, @kepucz., bo gram z nimi prawie od początku mojej przygody.

R: W obecnej chwili zbliżyliśmy się do końca wywiadu, czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
N: Oczywiście, chciałbym pozdrowić @NEONEK ,@kepucz.,@Gash, @<Resh>,@Pawex26@Livia(lotnisko), @EndriuK , Ciebie,  wszystkich czytelników oraz organizację NieTykalni.

R: Również pozdrawiam oraz dziękuje za udzielenie wywiadu. Do widzenia!
N: Również dziękuje, do widzenia!

XGwBbve.png

Szybkie strzały

R: Zebra czy .Nati?
N: Zebra.

R: Kosiarki czy Kurier
N: Kurier.

R: Pepsi czy Coca Cola?
N: Pepsi.

R: Infek czy Turek?
N: Turek.

R: Kebab czy pizza?
N: Kebab.

k1AwIr0.png

3dplUeR.gif

Kimk6tb.gif

SrbOVh9.gife13mctk.gifS7KGvIj.gif

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat gracza @nsanee.. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

likomek.png?ex=653c223b&is=6529ad3b&hm=021395142f1bbf595af60ffc382620c5dfc2e7460ca3afb073aa4741c2717f97&4mrbOpo.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.