Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterką .Nati

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

15A3TCk.gif
mSu4qkK.png

Hejka! Przychodzę do Was dzisiaj z artykułem, jakim jest wywiad z Supporterką @.Nati! Zapraszam do przeczytania.
LKZ38Vt.png
V: @Vajtekk.vnd | N: @.Nati

V: Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałabyś udzielić mi wywiadu?
N: Pewnie! 

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie. 
N: Mam na imię Natalia. W marcu będę obchodzić swoje 20 urodziny. Pochodzę z Małopolski. W 2023 ukończyłam liceum ogólnokształcące na profilu menadżerskim. Od nowego roku akademickiego planuję pójść w zarządzanie. Aktualnie prowadzę swój własny biznes oparty na architekturze.

V: Jak trafiłaś na serwer ProjectRPG?
N: Tak naprawdę przez swoich znajomych - chyba jak większość.  

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
N: Moje początki? Pracowałam na magazynie, dopóki nie uzbierałam na NRG-500 haha.

V: Na serwerze przegrałaś łącznie ponad 1850 godzin, jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny?
N: Wszystkie te godziny nabiłam, praktycznie grając w samotności. Niestety, nie wszyscy okazali się wierni.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
N: Nie gram pod majątek. Z ciekawszych rzeczy mogę wspomnieć o moim cudownym sultanie, w którym już cztery razy wymieniałam lampy...

CCgViUM.gif

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
N: Objęcie roli RCON'a haha.

V: Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. A nie, czekaj! Nie jesteś w żadnej, dlaczego tak? Byłaś kiedyś w jakiejś? Może chcesz dołączyć do jakiejś w najbliższym czasie?
N: Nie byłam, nie jestem i prawdopodobnie nie będę z racji obecnej sytuacji. Frakcje nigdy nie były moim konikiem. Aktualnie mój czas pochłania ranga administracyjna, natomiast nie wykluczam, że w przyszłości mogę próbować swoich sił we frakcji SATC.

V: Tak samo z biznesem, myślałaś kiedyś nad dołączeniem do jakiegoś biznesu? A może byłaś kiedyś w jakimś?
N: Nie byłam i nie jestem, ale chętnie spróbuje swoich sił w serwerowym radiu!

V: Uprawiasz jakiś sport?
N: Tylko siłownia.

V: Jakie Twoje cechy sprawiły, że jesteś dziś tu, gdzie jesteś?
N: Ambicja i determinacja, zdecydowanie.

V: Mogłabyś opisać siebie w trzech słowach?
N: Ambitna, bystra, szczera.

V: Czego w sobie nie lubisz?
N: Mojej nadmiernej wiary w ludzi.

V: Bez czego nie wyobrażasz sobie życia?
N: Telefonu, pewnie jak większość.

V: Grasz w inne gry poza MTA?
N: The Sims 3 - najlepsza część simsów lub Minecraft.

V: Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat?
N: Własne mieszkanie z widokiem na miasto...

x2qtnC5.gif

V: Co jest dla Ciebie ważne?
N: Zdrowie psychiczne, jak i fizyczne.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
N: Aby móc usiąść w swoim pięknym mieszkaniu z widokiem na miasto, odpowiadając sobie - udało mi się.

V: Jakbyś miała możliwość napisania czegoś na billboardzie, co by to było?
N: Kocham @Mixsu.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
N: P1 

V: Na co wydałabyś milion złotych?
N: Swój biznes bądź mieszkanie.

V: Czego się boisz?
N: Nie mówię o swoich lękach.

V: W jakim kraju chciałabyś zamieszkać?
N: Polska, dokładniej Warszawa.

V: Kim chciałaś zostać, gdy byłaś mała?
N: Planowałam pracować dla siebie, nigdy nie idę na skróty i walczę o swoje.

V: Jakie magiczne moce byś chciała mieć?
N: Czytanie ludzkich myśli, zdecydowanie.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
N: Jeszcze nie.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
N: Na pewno @Domi, naszą organizację 777, ARCON za szansę i mojego cudownego opiekuna, który nade mną czuwa @Mixsu

XGwBbve.png

Dziękuje za przeczytanie wywiadu, mam nadzieję, że podobał Wam się! Pisał dla Was Junior Reporter @Vajtekk.vnd. Tak jak zawsze, zobaczymy się już wkrótce!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

uQ6XdQE.pngimage.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.