Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Speciarz oskarżony przez nikolaus

nikolaus

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Speciarz
Data zdarzenia:  22:55 około
Opis zdarzenia: Gracz załatwia sprawy prywatne na służbie. Generalnie jest on jakimś tam modem na dc co wysyła ceny miedzi itd i zobaczyłem, że gracz specjalnie podjechał lawetą i sprawdził kurs. O to dowody.
Dowody: https://imgur.com/a/UOPLULZ

Witam, serdecznie pozdrawiam @nikolaus, niestety mimo twoich słów chciałbym obalić twoja teorie, gdyż podjechałem tam w celu sprawdzenia terenu oraz posiadam ss które wstawiam z prywatnego kanału zrobione tuż gdy ty powiedziałeś że leci skarga, niestety nie wstawiam cen od kilku dni ponieważ, ktoś inny sobie zarezerował je. Do tego jestem na slużbie i nie mogę sprawdzać cen ponieważ wypełniam funkcje służbowe. Pojazdy często są za rogiem bądź przy magazynach. Wysyłam potwierdzenie rezerwacji przez @Vasdal.  Jeśli mogę prosić o wypowiedzenie graczy z frakcji to proszę (jeśli to dozwolone) aby potwierdzili moją teorię że pojazdy często znajdują się w takim losowym miejscu. Plus dodatkowo na twoim nagraniu nie widać, żebyś mógł zauważyć czy spisuje cenę + w lewym dolnym rogu widać moją kropkę gdzie nawet nie była biała (alt tab oznacza s2) + ani jednej wiadomości z mojej strony na dc kopalni ani na pw do żadnego gracza, ani na /g na temat ceny nie zostało wysłane. Proszę o przejrzenie nawet logów. Miłego wieczoru

image.png

12.png

14 minut temu, nikolaus napisał:

A ile to zobaczyc cenę i przepisać miales rowniez kolege obok siebie co mogl napisac a parkingu tam nie ma wiec nie wiem czego szukasz

i slabo widze te pelnienie twojej sluzby jak tam jezdzisz i podajesz ceny na discorda dla innych zeby tamci napisali na dc ceny

Drogi kolego, dla mnie nie ma problemu przejrzenia logów oraz @lil_toscikmyślę, że również nie ma nic do ukrycia, mogę ci pokazać cały komunikator, aby udowodnić ci, że z nikim na temat cen nie pisałem w tej godzinei którą wskazałeś + nigdzie nie zaznaczyłem, jaka jest cena bo nawet jej nie widziałem. Gdzie podałem cenę podobno dla kogoś?

Edit: Odpowiednie ss wysłałem zarządowi.

Edit v2: Równie dobrze mogłem dostać tam zgłoszenie + ceny podał wszystkie @Jacob_Sus.  Jest to moja ostateczna wiadomosć, czekam na werdykt zarządu.

18 minut temu, lil_toscik napisał:

Witam, nie mam nic do ukrycia. Wyrażam zgodę na sprawdzenie logów, nie mam z tym problemu.

logi? co maja do tego logi jak mozna sie komunikować na discordzie i podać ceny? A wiadomosci teraz mogliscie se pousuwać załośni jesteście

Po przejrzeniu logów serwerowych nie widać by @Speciarz lub @lil_toscik podali gdziekolwiek obecną cenę miedzi. Dodatkowo na nagraniu widać, że pracownicy nie zatrzymali się, tylko jak sam to @Speciarz określił sprawdzali teren obok skupu miedzi. Co do samego discorda kopalni to niestety nie jestem w stanie sprawdzić historii wiadomości wysłanych lub też usuniętych z uwagi iż na samym discordzie nie jestem dostępny. Z uwagi na mało wystarczające dowody jestem zmuszony do odrzucenia skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.