Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na berkvvv.TG

MarceliQ

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MarceliQ
Nick oskarżonego: berkvvv.TG
Powód skargi: Nieodpowiednie animacje, lekko prowokujące i brak pomocy.
Data zdarzenia: 05.01.2024
Dowody: 

Opis sytuacji: Podczas wykonywania zadania dziennego w moim sweeperze rozbił się silnik. Postanowiłem napisać raport, gdyż nie mogłem dokończyć wykonania mojego zadania. Raport przyjęła supportera o pseudonimie berkvv.TG. W momencie jej pojawienia się od razu było widać, że używa niestosownej animacji w moim kierunku. Od razu obale to, tłumacząc, że zrobiła to niechcący, ponieważ stała z animacją przez kilka długich sekund, w trakcie których mogła ją wyłączyć, zwłaszcza gdy zapytałem: "Co ty robisz?". Przypuszczam, że zrobiła to również celowo, ponieważ posiadam z nią lekki spór. Gdy prosiłem ją o pomoc, ciągle twierdziła, że się nie da, co wyglądało trochę, jakby nie chciała mi pomóc. Po chwili inny moderator zdecydował się mi pomóc. Nie jeden gracz otrzymywał kicki za niestosowne animacje, więc wydaje mi się, że supporterką również nie powinna tak postępować, a wręcz powinna prezentować godne zachowanie do naśladowania, czego tutaj nie mogliśmy zobaczyć. Rozumiem, że jest nowa, ale powinna trzymać poziom, i mam nadzieję, że zostanie rozliczona ze swoich czynów.

Witam. Otóż, odwołując się do animacji to animacja była zbugowana, co można zauważyć w momencie, gdy schodziłam ze sweepera. A z tego co mi wiadomo, przy używaniu animacji nie można się poruszać. Po Twoim zapytaniu "Co Ty robisz?" odpowiedziałam Ci "nic, a co mam robić?", ponieważ nie wiedziałam o co Ci chodzi i że ową animację pokazuję. Kolejnym punktem do którego się odniosę jest "nieudzielenie pomocy" przez moją osobę. Pomijając nasz spór, wykonuję swoją robotę i na takie zachowania nie ma miejsca. Niejednokrotnie wpisując komendę (z marnym skutkiem jak widać), poprosiłam o pomoc innego supportera, do którego pisałam na wiadomości prywatnej, ale w tamtym momencie odpowiedzi nie uzyskałam. Po wielu próbach wpisywania komendy na pomoc przyszedł moderator, który wykonał ową czynność. Także to nie było brak chęci pomocy z mojej strony, tylko błędne wpisywanie komendy. Mam nadzieję, że odniosłam się do wszystkich Twoich oskarżeń. 

Gdyby każdy tłumaczył się że animacja się zbugowała to nie było by kicków za emotki 🤯, Skoro Niby się zbugowała to czemu jej używałaś? Supporterce nie powinno przychodzić do głowy by używać takiej ofensywnej emotki sama emotka to /fuckyou chyba nie muszę ci tłumaczyć co to znaczy. Wykonujesz swoją robotę tak? Wykonujesz moje rapsy 3x dłużej niż inni twoi koledzy rozumiem że się uczysz ale kolegom i koleżance z twojej akademii Pana Kleksa jakoś lepiej idzie dlaczego tak jest? Tym bardziej uważam że nie jesteś kompetentna do pracy na tej randze gdyż twierdzisz że można taranować byle by się wizualnie nie zniszczyły - jaki ty dajesz przykład? Gość może taranować takiego bulleta GT albo manane dtm bo co bo się nie niszczy wizualnie ? 

image-32.png

Poproszę o log, że supporterka zezwoliła na taranowanie.

Co do skargi i animacji. Widać na filmie, że animacja się zbugowała. Stosunkowo często to się dzieje, wtedy osoba ze zbugowaną animacją tego nie widzi, a wszyscy dookoła widzą. Dlatego też odpisała w ten sposób na Twoje pytanie.

Supporterka jest nowa, więc ma prawo popełniać błędy i nie mieć niesamowitej szybkości w wykonywaniu swoich obowiązków. To dopiero przychodzi po jakimś czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.