Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LastoAkaRudy

Kosiara17cm

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KvBvS
Nick oskarżonego: LastoAkaRudy
Powód skargi: Niesłuszna długość nadanej kary.
Data zdarzenia: Dzisiaj ok. 20 
Dowody: 

Kosiara17cm
Od: 2 Grudnia 2023, 21:36
Do: 7 Grudnia 2023, 21:36

Prowokacje na /g, brak poprawy

(Ostatnia kara miesiąc temu za to samo) więc jeżeli kolego kary po miesiącu mi skalujesz to gratulacje)

Kosiara17cm
Od: 5 Stycznia 2024, 20:15
Do: 10 Stycznia 2024, 20:15
Prowokacje mimo ostrzeżeń

Opis sytuacji: A więc tak sytuacja wyglądała następująco, kierowałem się w stronę giełdy na spokojnie by wystawić pojazd na sprzedaż i w pewnym momencie jakiś gracz postanowił że zacznie sobie driftować po całym pasie niszcząc mi przy tym auto, a że ja jechałem już chyba po raz 3 na giełdę bo ciągle mi ktoś uszkadzał auto to trochę się zdenerwowałem i pojechałem za graczem i chciałem wyjaśnić sprawę ale normalnie się nie dało bo przecież on nic nie zrobił i nawet nie wiedział ze kogoś staranował. Po otrzymaniu warna napisałem mu krótką wiadomość która nie wiem w jakim stopniu była tak mocną prowokacją żeby nadać mi kare długości 5d. Ostatnią kare tego typu czyli mute za prowokacje miałem miesiąc temu więc uważam że dzisiejsza kara należała mi się ale nie długości aż 5d. 

Witam, długość kary jest jak najbardziej słuszna. Pomimo ostrzeżenia, które otrzymałeś chwile wcześniej ode mnie, prowokowałeś dalej. Twoje poprzednie dwie kary wyciszenia były za dokładnie to samo - prowokacje, a ostatnia była na dokładnie 5 dni, więc dałem Ci na tyle samo co miesiąc temu. Myślisz, że jak przez miesiąc byłeś grzeczny, to teraz zapominamy o poprzednich kilkudziesięciu wyciszeniach? Pozdrawiam!

Kara została nadana słusznie, skoro ostrzeżenia nie skutkują to administracja nadaje kary czasowe. Skoro w przeszłości otrzymywałeś za podobne przewinienia kary i ostrzeżenia, to mają prawo zastosować wyższą karę. Najwyraźniej nie uczysz się na swoich błędach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.