Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na <Krychu ❤️>

KrulGieldyWrucil

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KoziolekMatolek
Nick oskarżonego: Krzychu
Powód skargi: Mute 1d za zart na chatcie
Data zdarzenia:  5 Stycznia 2024, 12:50
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Witam przychodze z skarga nie codzienna poniewaz na chacie premium byla rozmowa o palestynie caly czat cos pisal o zydach itp.. Ja napisalem ze tylko ''Palestyna zydy do pieca'' dla zartu to nie bylo na powaznie i dostalem Mute na 1 dzien.. Tylko ja z calego czatu dostalem mute XD mozna sprawdzic karach na forum.. A wiec prosze o szybki mute ze strony krzycha poniewaz tylko ja z calego czatu dostalem mute nie robi sie tak ze jeden dostanie mute a 5 typa nie a wiec daje ultimatum dla @KrzychuAlbo kazdy co pisal o zydach itp niech dostanie teraz mute na 1dzien albo unmute! Pozdrawiam

Zapomniałeś tylko dodać, że gracze faktycznie rozmawiali o żydach i o samej Palestynie, jednakże nie wykazali żadnego Antysemityzmu wobec tych narodowości. Jedynymi wulgarnymi wiadomościami jaka miała miejsce była twoja wypowiedź i wypowiedź gracza Beryl, który również otrzymał karę w postaci wyciszenia za antysemityzm. Co do samej kary to serdecznie zapraszam do napisania tematu w dziale apelacji: https://projectrpg.pl/forum/38-apelacje-od-kar/ .

Jeśli dla ciebie tekst napisany był "żartem" jak to określiłeś w powodzie skargi to naprawdę radzę przemyśleć i zastanowić się czy takie teksty są właściwe.

Dobra jest tu jakis moderator co ogarnie sprawe i sprawdzi logi miedzy 11h a 13h godzina bo tutaj kolega chyba slepy kazdy na czacie szydzil z zydow i nawet z Boga XDDD A tylko ja dostalem mute Prosze o pomoc innego moderatora bo tutaj kolega nie wyraza checi zeby ogarnac sprawe.. Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.