Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mixsu

kolinp

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kolinp
Nick oskarżonego: Mixsu
Powód skargi: Gracz kara gracza jednostronnie nie widząc całej sytuacji na która sam sie wypowiadał i odrzucał że strzelanie obok dm jest prowokacjia wszystko jest w logach naszej konwersacji jak ja napisałem report do mi odrzucił dziś doszło do sytuacji i ja mama bana za to za co mi on odrzucił 
Data zdarzenia: 2024-01-03
Dowody: logi nasze z pm że odrzucał nasze reporty i to nie raz  i tutaj jest dużo informacji że jest to prowokacjia o i tu https://imgur.com/a/gPMbxEb również i tu 

Cześć, 

Dokładnie tak jak napisałem Ci w apelacji. Nie wszystkie sytuacje są zero-jedynkowe, trzeba odróżnić celowe prowokacje graczy, które w teorii "upoważniają" do oddania strzałów. W przedstawionym dowodzie, który otrzymałem jasno widać to, iż nie znajdujesz się aktualnie na strefie DM, (Od razu podkreślę, że nie ma to najmniejszego znaczenia, czy Ty w tym momencie zwoziłeś sobie pojazdy, czy po prostu tam dopiero przyjechałeś) a po Twoim przyjeździe, pierwsze co robisz, to oddajesz strzały oraz zabijasz gracza, który oddala się celowo od strefy z paczkom, takie przypadki są po prostu karane. Wszystkie przedstawione przez Ciebie sytuacje można było utożsamić z prowokacją, celowym staniem przy granicach strefy.

Oczywiście dowód o którym mówię, przesyłam administracji RCON, żeby sami mogli ocenić sytuacje. 

Faktycznie przedstawiona sytuacja na nagraniu była zupełnie celowym zabiciem. Inna sprawa, gdyby gracz wbiegał i wybiegał ze strefy, ale tutaj po prostu podbiegł po paczkę i po wyjściu ze strefy zacząłeś do niego strzelać.

Kara została nadana poprawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.