Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Xanny

MrGonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MrGonzo

Nick oskarżonego: xanny

Powód skargi: 

Nierzetelne wypełnianie obowiązków 

Nie patrzy obiektywnie na sytuację, odrzuca apelację, która jest napisana poprawnie, jest wyjaśnienie całego sformułowania a mimo to nie widzi swojej winy zgodnie z obowiązującym regulaminem. 

Data zdarzenia: 3 stycznia 14:00

Dowody: 

https://projectrpg.pl/topic/97810-mute-mrgonzo-ukarany-przez-xanny/?tab=comments#comment-661631

Opis sytuacji: 

Oskarżony najpierw narzucił na mnie karę Mute za wyzywanie od konfidentów, gdzie nie napisałem takiego wyrażenia. Napisałem "niezła konfitura".

Zgodnie z regulaminem oraz opisem co znaczy słowo konfitura według wikipedii apelacje odrzucił wpisując info " Daruj sobie takie wytłumaczenia".

W mojej ocenie są to pochopnie wyciągnięte wnioski. Nie kierowałem słów "niezła konfitura" Do nikogo na wiadomości prywatnej oraz absolutnie do nikogo personalnie. 

Witam,

Przyjąłem na Ciebie reporta, w którym bugowałeś blipa. Dosłownie po warnie którego ci nadałem, napisałeś do gracza który stał przy tabliczce słowa takie jak: "niezła konfitura". To że próbujesz ominąć obraźliwy wyraz słowem "konfitura", nic nie zmienia i dalej jest to niestosowne. Dlatego zamiast przeprosić i wyznać skruchę w apelacji, podajesz mi jakąś pustą i małoznaczącą definicję z wikipedii nie na temat. Więc odpisałem Ci krótko i na temat, dalsza dyskusja z tobą jest bezsensowna bo doskonale wiesz co zrobiłeś.

8 minut temu, xanny napisał:

Witam,

Przyjąłem na Ciebie reporta, w którym bugowałeś blipa. Dosłownie po warnie którego ci nadałem, napisałeś do gracza który stał przy tabliczce słowa takie jak: "niezła konfitura". To że próbujesz ominąć obraźliwy wyraz słowem "konfitura", nic nie zmienia i dalej jest to niestosowne. Dlatego zamiast przeprosić i wyznać skruchę w apelacji, podajesz mi jakąś pustą i małoznaczącą definicję z wikipedii nie na temat. Więc odpisałem Ci krótko i na temat, dalsza dyskusja z tobą jest bezsensowna bo doskonale wiesz co zrobiłeś.

Czyli wyraz niestosowny też zasługuje na mute? Boże aż strach coś powiedzieć przy tobie bo to też może być "niestosowne".

1 minutę temu, MrGonzo napisał:

Jak widać nie napisałem tego na prywatnej wiadomości ani wprost do niego.

Dosłownie napisałeś to w salonie Doherty w San Fierro, byłeś tam tylko z nim, nagle po warnie którego otrzymałeś ode mnie zachciało ci się napisać "niezła konfitura". Nie mam nic więcej do dodania, kara została nadanie słuszna, a ty następnym razem zamiast próbować ominąć wyrazu obraźliwego, wyraź skruchę i przeproś. Dodam tylko że w miejskim slangu wyraz konfitura jest odbierany jako: 
image.png.af10fa15cc1c4897f6105dfd6b5d06e5.png

5 minut temu, xanny napisał:

Dosłownie napisałeś to w salonie Doherty w San Fierro, byłeś tam tylko z nim, nagle po warnie którego otrzymałeś ode mnie zachciało ci się napisać "niezła konfitura". Nie mam nic więcej do dodania, kara została nadanie słuszna, a ty następnym razem zamiast próbować ominąć wyrazu obraźliwego, wyraź skruchę i przeproś. Dodam tylko że w miejskim slangu wyraz konfitura jest odbierany jako: 
image.png.af10fa15cc1c4897f6105dfd6b5d06e5.png

Nie rozumiem dlaczego wyciągasz definicję z jakiegoś miejskiego slangu. Może masz takie doświadczenia które kierują cię na taka ścieżkę, że każdy kto użyje zwrotu konfitura to już obraża. Dla mnie konfitura to dżem. 

W Google jak tylko wpiszesz konfitura to wychodzą drzemy i inne przetwory. Nie jest to słowo obraźliwe, nie wnikam i nie oceniam kto z jakiego środowiska pochodzi i jak odbiera dane słowa. 

Jeżeli dalej próbujesz udawać, że faktycznie chodziło Ci o produkt spożywczy to naprawdę nie ma to najmniejszego sensu. Po sprawdzeniu logów widziałam, że nie miałeś na myśli konfitury jako konfitury. 

Swoją drogą miejski slang jest dosyć dobrym źródłem na coraz to nowe wyrażenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.