Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Dobranoc <3

EndriuK

Rekomendowane odpowiedzi

Nadchodzę takie czasy, że i na nas przychodzi czas się pożegnać ...

Na wstępie chciałbym wymienić najlepsze osoby, które miałem zaszczyt poznać przez tę przygodę i nie wystarczyłoby mi słów, aby was opisać i te wszystkie wspomnienia z wami, kocham was.

@Pawex26@Testosteron@Kulek@NEONEK@Likomek@Sergiuszek<3@Sachi.dff@Klakkier@GunoTeroPL@Ajda@Sztefi@Kamdro@Mvti@wedashi@WLSN@OSTRYYY@Szelest@filthy.@19bomber77@DonKretto@Kacperek@Gash@wariatZlotkowski@nsanee.@berz_@matty.@kepucz.@zerostresu@olcha95@Pervool@Arek_@Livia

stara ekipa padła, ale wspomnienia nie ....

Trzymajcie sie chłopaki jesteście najlepsi ❤️ 

Co, do których osób poznałem i miałem kontakt only serwerowy, chciałbym wam powiedzieć, żebyście nadal byli tacy sami i się nie zmieniali.

@maciek47@Diablo022@Patryk337@KuczyN@Jezus_Carbonara@Szparoo@xPawel69@mowmififi@MasnyBratan@Mr.Sausage @bialyja@forneki wiele innych przepraszam jezeli kogoś nie oznaczyłem 😞 

Kochana Administracja, chciałbym wam podziękować, że daliście rady, wytrzymać tyle zemną, wiem, że nie zawsze byłem przykładnym graczem, ale mam nadzieje, że wybaczycie mi moje błędy.

@Sky@Volenir@Zebra Dziękuje wam, że trzymaliście ten serwer tyle i mogłem poznać masę wspaniałych ludzi z którymi nadal będę miał kontakt po zakończeniu gry, dzięki ! 

Jaki byłem, taki byłem, nieraz zarzucano mi status odsalacza, no cóż, widocznie te osoby nie poznały mnie od środka. Prawdą  jest to, że mam masę kar i jedyne co mogę zrobić to przeprosić osoby, które ucierpiały na którymś etapie mojej rozgrywki z mojej winy. Chciałbym wam wszystkim powiedzieć, abyście nadal spełniali się jako gracze, oraz powodzenia wam wszystkim  w życiu ❤️

Pozdrawiam Andrzej 😛 

no ogólnie to tak, jak bym Cię nie znał (a już mniej więcej wychodzi że teoretycznie znamy się 2lata) to bym tutaj napisał żegnaj itd. no ale chyba, mniej więcej tutaj wiemy co nastąpi po kilku dniach w ewentualności tygodniach. No chyba że coś Ci się zmieniło no to wiesz żegnaj 😢♥️🥲🖐️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.