Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem Domi.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

ue2KsqF.png

mSu4qkK.png

Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, dzisiaj przychodzę do Was z materiałem, którym jest wywiad z Supporterem @Domi. Zapraszam do przeczytania.

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | Do: @Domi

V: Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
Do: Hej, jasne. Zawsze chciałem udzielić wywiadu!

V: Dobrze, to na początek, opowiedz nam coś o sobie.
Do: Nazywam się Dominik, mam 26 lat, na co dzień zajmuję się serwisowaniem urządzeń, które każdy z nas używa. Telefony, laptopy, komputery stacjonarne, tablety. Robię to już dziesiąty rok, a w chwilach wolnych po robocie pogrywam na projekcie.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
Do: Trzy, a już prawie cztery lata temu trafiłem tutaj, ponieważ zatęskniłem za MTA, i padło na ProjectRPG, ponieważ był wtedy jeszcze nowym serwerem. Więc chciałem pograć i mieć równe szanse.

V: Na ten moment masz ponad 1300 godzin przegranych na serwerze, jak Ci minęły te godziny?
Do: Te godziny minęły w większości na wykonywaniu prac dorywczych, lecz również trochę we frakcji, jak i na randze Supportera, lecz uważam, że nie był to stracony czas.

V:  Skąd pomysł na nick?
Do: Pomysł na nick wziął się z mojego imienia, Dominik. (Tak wiem, bardzo oryginalnie).

V:  Dobrze, jak widzę, na ten moment nie jesteś w żadnej frakcji, byłeś kiedyś w jakiejś?
Do:  Byłem w SATC oraz SARA, nie zostałem z nich na długo z powodu braku czasu, po pracy mam jednak ograniczony czas i mogę się tylko skupić na jednej rzeczy.

Yfvp6MZ.gif

V: Tak samo sprawa miewa się z biznesem, byłeś kiedyś w jakimś? A może chciałbyś dołączyć w niedalekiej przyszłości?
Do:  Nie byłem nigdy w biznesie, aczkolwiek jeżeli Sky Falcons zostanie przyjęte, to na 100% napiszę podanie, bo uwielbiam latać w tej grze.

V:  Jesteś aktualnie w organizacji 7 7 7 na randze V-Lidera (Boss), dlaczego akurat ta organizacja? Mógłbyś ją polecić innym graczom?
Do: Jestem w 7 7 7 dlatego, że razem z @.Nati ją zrobiliśmy, byłem również w innych, ale jak to mówią, na swoim jest najlepiej. Zachęcam do kontaktu, jeżeli ktoś szuka spokojnej organizacji.

V:  Od blisko miesiąca jesteś na randze Supporter, jaka była Twoja reakcja na otrzymanie szansy w gronie administracji? Co skłoniło Cię do napisania podania do ekipy serwera?
Do: W dniu wyników, blisko do północy stałem razem z @.Nati na spawnie SF, gdy ogłosili wyniki, aż krzyczałem ze szczęścia... Tu również chciałbym ej podziękować za wsparcie. Do napisania podania skłoniło mnie to, że w 2020 byłem również w administracji na randze Supporter.

V: Pisałeś wcześniej podania?
Do: Tak pisałem wcześniej podanie, tak jak wyżej wspomniałem w 2020 i też się wtedy dostałem.

V: Rozumiem, opowiesz nam coś więcej o swoich obowiązkach jako członek administracji?
Do: Jasne, zajmujemy się w większości utrzymaniem porządku na serwerze, robienie raportów, pomaganie graczom, i w momentach, gdy nie ma raportów, gadamy razem z ekipą.

V: Jaki jest Twój obecny majątek na serwerze?
Do: W tym momencie oceniam go na około 5-6kk, nie jest to dużo, ale mi na pewno wystarczy.

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
Do: Cele, które posiadałem, zostały ukończone, jednym z nich był Infernus Pandem FT, a drugim powrót na Supportera. W tym momencie chyba będę celował w zakup tunera.

V: Co byś dodał lub zmienił na serwerze?
Do: Na pewno dodałbym prace co-op (sezonowe) na stałe i zmieniałbym je co sezon. Myślę, że jest to coś nowego i świeżego.

V: Odejdźmy trochę od MTA, masz jakieś prawdziwe życiowe marzenie?
Do: W tym momencie prawdziwym marzeniem jest na pewno zakup auta, na które zbieram już kilka lat...IvrEClk.gif

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
Do: Wolny czas poza MTA spędzam w większości w domu w okresie zimowym, a w ładniejszą pogodę wychodzę z dziewczyną na spacery, wycieczki lub do parku rozrywki.

V: Czy masz swój ulubiony gatunek muzyczny, jeśli tak to jaki?
Do: Tak, zdecydowanie Metal.

V: Grasz w jakieś inne tytuły, czy raczej tylko MTA?
Do: Poza MTA gram w World of Warcraft na Retailu. Co sezon gram o miejsce pierwsze na serwerze na M+ (Dungeony).

V: Jakbyś wydał milion złotych?
Do: Na pewno kupiłbym dom, komputer najwyższej klasy, a resztę zainwestował, ewentualnie kupił kilka mieszkań, żeby generowały pasywny dochód.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki film lub serial jest Twoim ulubionym?
Do: Oglądam, jeżeli chodzi o seriale, to na pewno saga The Walking Dead wpadła mi w oko, obejrzałem wszystko, co mieli i czekam na nowe odcinki.

V: Uprawiasz jakiś sport?
Do: Od czasu do czasu lubię popływać, więc czasami udaje się na basen.

V: Tutaj nasz wywiad dobiega końca, chciałbyś kogoś na koniec pozdrowić?
Do: Chciałbym na pewno pozdrowić jeszcze raz  @.Nati za wsparcie, @slever za miło spędzony czas. Mojego opiekuna @Ka3R oraz dawnych ziomków z org: @lejek @MarceliQ@SiemoL, oraz specjalne pozdrowienia dla @VineeK znam go tutaj od 2020.

XGwBbve.png

To by było na tyle z dzisiejszego artykułu. Zapraszam do zapoznania się z pozostałą twórczością Redakcji Project News. Do zobaczenia już niebawem!

spacer.png

Dla Redakcji Project News:

EILBBQX.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.