Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zresetowanie hasła do starego konta - temat skierowany wyłącznie do Administracji RCON.

Conversiak613

Rekomendowane odpowiedzi

Prośba o pomoc skierowana jest wyłącznie do Administracji RCON, dlatego bardzo bym prosił o powstrzymanie się od nic nie wnoszących wypowiedzi, ponieważ w tym przypadku nikt inny, prócz Administracji mi nie pomoże.

Sprawa dotyczy mojego starego konta, które stworzyłem tu bardzo dawno temu o nicku: Conversiak (bez jakichkolwiek znaków). Niestety nie pamiętam do niego hasła, nie wiązałem go również z forum, mailem, etc., przez co straciłem do niego całkowity dostęp. Chciałbym finalnie je odzyskać. Logowanie i utworzenie konta miało miejsce na serialu: B*8D7*58B*B8E*C*E16*67*D*4*E*** 

Na tą chwilę mam inny komputer, ale jestem pewien, że można zauważyć, że wszystko jest ze sobą powiązane jeżeli przyjrzycie się obu kontom: Conversiak i Conversiak613, dzięki czemu bylibyście w stanie mi pomóc w zresetowaniu hasła. Jeżeli nie ma takiej możliwości, zrozumiem to. 

* - gwiazdki zastępują prawdziwe znaki mojego starego serialu. Jeżeli zajdzie taka potrzeba, serial prześlę w wiadomości prywatnej. 

W dniu 1.01.2024 o 22:21, Conversiak613 napisał:

Niestety nie pamiętam do niego hasła, nie wiązałem go również z forum, mailem, etc.

Nie potrzebna wypowiedź RCON, gdyż zgodnie z regulaminem administracji nie pomaga w przywracaniu dostępu do konta. (Paragraf 1, punkt 8, podpunkt 1)

Cytat

Synchronizacją nazywa się operację synchronizacji konta gracza z kontem na forum za pomocą strony służącej do tej czynności.

Administracja RCON nie jest zobowiązana przywracać dostępu do kont, które nie zostały poddane synchronizacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.