Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wniosek o powrót do frakcji - Jugol.AWM

Jugol

Rekomendowane odpowiedzi

Login: JonhWon
Nick: Jugol.AWM
UID: 25651
Ranga podczas odejścia: starszy przewoźnik 
Data odejścia z frakcji San Andreas Transport Corporation: 16.12.2023
Dowody na przynależność do frakcji: image.png.efbe019748407fc5d315f55e13bdd965.png
Powód powrotu: stęskniłem się za frakcją i chciałbym znów  mieć szanse potaksować
Lista kar: https://projectrpg.pl/punishments/?sortdirection=desc&quicksearch=Jugol.AWM

W dniu 31.12.2023 o 15:43, Jugol.AWM napisał:

Ranga podczas odejścia: starszy przewoźnik 

Przed odejściem miałeś rangę przewoźnika, nawet ss którego wysłałeś zawiera tą rangę.

Ze swojej strony mogę zaproponować powrót na rangę Przewoźnik, warunkiem jest brak odejścia przez 30 dni (odejście będzie równało się otrzymaniem czarnej listy)

Zgadzasz się na taki warunek?

4 godziny temu, TheDreamer napisał:

Przed odejściem miałeś rangę przewoźnika, nawet ss którego wysłałeś zawiera tą rangę.

Ze swojej strony mogę zaproponować powrót na rangę Przewoźnik, warunkiem jest brak odejścia przez 30 dni (odejście będzie równało się otrzymaniem czarnej listy)

Zgadzasz się na taki warunek?

Tak zgadzam się na taki warunek 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.