Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na emploi

MarcinParuwka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MarcinParuwka
Nick oskarżonego: @emploi
Powód skargi: Spóźnione i podwójne nałożenie mute + gag.  
Data zdarzenia: 30.12.2023
Dowody: Gracz MarcinParuwka został wyciszony na 3 dni przez emploi (web), powód: BK oraz prowokacje.
ⓘ Zostałeś wyciszony na 3 dni przez emploi z powodem: BK oraz prowokacje.

Opis sytuacji: Zrespiłem się w salonie sf (na blipie zakupu pojazdu) i cała gromadka ludzi którzy tam stali zaczęli mnie wyzywać żebym ładnie sobie poszedł to im odpowiedziałem żeby się nie pluli. Za to dostałem pierwszego mute na 1dzień od moda copka. Przez parę minut stałem w miejscu i przeglądałem internet , nagle znajomy na dc mi powiedział , że dostałem kolejnego mute tym razem na 3 dni. Podburzyło mnie to i dlatego pisze skargę na tego niekompetętnego supporta.Jeżeli ktoś nie potrafi sprawdzić czy ktoś przed nim nie nadał kary na gracza to nie powinien być na takim stanowisku.Pozdrawiam

Otrzymałeś karę na chat, ponieważ pisałeś tam rzeczy które były niestosowne. Karę od copki dostałeś za swoje zachowanie na chacie głosowym, nie lokalnym. Nie mam sobie nic do zarzucenia z Twoich oskarżeń, kara została nadana prawidłowo. Dodatkowo wszystkie potrzebne dowody załączam Administratorom RCON. Szczęśliwego nowego roku!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.