Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Chvdy09

matty.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zlomek.pdw
Nick oskarżonego: Chvdy09
Powód skargi: Zostałem niewinnie ukarany, oczekuje unieważnienia kary.
Data zdarzenia: 18:15, 29.12.2023
Dowody: Imgur: The magic of the Internet
Opis sytuacji: Były panele dużo osób stało i ktoś puszczał bindy trzymałem z nic nie mówiąc, nagle dostaje mute xd. Muzyka po moim mucie dalej gra!!!! 
PS. Liczę na wyciągniecie z konsekwencji z tej sytuacji bo Moderator nawet jest przekonany, że nic mu się nie stanie wiedząc, że popełnił błąd. image.png.e7199092e2e9791026105e383b9261fd.png

Witam,

Chciałbym podkreślić, iż od razu poinformowałem Ciebie o decyzji dotyczącej o unieważnienia kary, co natychmiastowo zostało zrealizowane. Moje przekonanie o zastosowanie kary wyciszenia było oparte na trwających od pewnego czasu obserwacji, mających na celu sprawdzenie graczy przerywających voice chat (zielona ikonka obok nicku), oraz tych, którzy utrzymywali ją ciągle. Mimo, że przy dużej liczbie uczestników istniała pewna szansa na błąd, to jednak wszystkie sygnały wskazywały na to, że tylko w przypadku Twoim zauważona była ikonka włączonego dźwięku w sposób ciągły, co oczywiście skłoniło mnie do zastosowania kary wyciszenia.

W mojej subiektywnej ocenie, niepokojącą rzeczą jest fakt, że My, członkowie administracji serwera, angażujemy się w organizację eventów z własnej inicjatywy, chęci, jednakże niektórzy gracze zamiast czerpać z nich satysfakcję, wykorzystują tę okazję do niepoprawnego zachowania. Takim zachowaniem, również jest trzymanie celowo włączonego dźwięku, by trudniej nam było zidentyfikować winnego sytuacji(myślę, że na spokojnie połowa graczy z tej grupki to czyniła).

Rozumiem, że błędnie postąpiłem i przepraszam za wszelkie nieścisłości. W przyszłości będę podejmować wszelki kroki mające na celu minimalizację takich sytuacji i zapewnienie uczestnikom jak najlepszej jakości rozrywki.

Pozdrawiam, 
Chvdy09

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.