Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Amzek

zabijakaNs

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zabijakaNs
Nick oskarżonego: @AmzeK
Powód skargi: niestosowne nadanie punktów na forum 
Data zdarzenia: 17.11.2023
Dowody: 
Opis sytuacji: O tuż gracz coś sprzedawał na forum nie pamietam co dokładnie chyba jakieś auto więc ja w kom napisałem w komentarzu 120k kaska mimo to dostałem  10 punktów że nie podałem konkretnej kwoty zdaniem admina określenie kwoty 120k kasa nie jest konkretną kwotą nie osmieszajmy sie każdy wie że 120k to 120000 więc sądze że ponisło admina bo kwota była jak byk okreslona według punktu 16 regulaminu  a dokładnie ten punkt brzmi tak " Sprzedający jak i kupujący mają obowiązek podać konkretną kwotę oraz walutę funkcjonującą na serwerze w ogłoszeniu/ofercie (np. 300k 2 lub 300.000$)." i w regulaminie jest napisane jak byk 300k np wiec ja okresliłem ze daje 120k prosze o usuniecie punktów bo są niestosowne .

874623602_ssskargaAmzek.thumb.jpg.d2750edba3d122bf16812e12662b0367.jpg

Uszanowanie.
Idąc Twoim tokiem myślenia możesz mu dać 120 PLN za ten pojazd, bo przecież dopisałeś, że jest to w gotówce. Jeżeli decydujesz się wystawić swoją ofertę na światło dzienne to dopisujesz "k" do kwoty lub piszesz ją w ten sposób : np. 120.000$ czyli 120k, te dwa dopiski są akceptowalne, Twoją odpowiedź można odbierać na wiele różnych sposobów. 

3 godziny temu, AmzeK napisał:

Uszanowanie.
Idąc Twoim tokiem myślenia możesz mu dać 120 PLN za ten pojazd, bo przecież dopisałeś, że jest to w gotówce. Jeżeli decydujesz się wystawić swoją ofertę na światło dzienne to dopisujesz "k" do kwoty lub piszesz ją w ten sposób : np. 120.000$ czyli 120k, te dwa dopiski są akceptowalne, Twoją odpowiedź można odbierać na wiele różnych sposobów. 

Ale pisze jak buk że daje 120k ?

W dniu 30.12.2023 o 13:17, AmzeK napisał:

Na załączonym screenie nie piszę, że dajesz 120k, tylko, że oferujesz graczu kwotę "120" w gotówce, tak jak wspomniałem wyżej, można to odbierać na wiele różnych sposobów.

przyjacielu dalej nie rozumiesz o co mi chodzi jeżeli wcześniejsza oferta w kom wyżej była np 110k a ja nizej pisze 120 kaska to wiadomo ze chodzi o 120k bo jak oferte np 110k moge przebić kwotą 120 $ na prawde by gracz musiał być nwm kim by tego nie szczaić ale widze ty masz np z tym problem . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.