Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Samochód spuczony w wodzie z zaciągniętym ręcznym na parkingu policyjnym

Szym9n4k

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mój samochodu przyjechałem na kopalnię moją Mesą [VUID:42155] po czym zaparkowałem samochód na parkingu kopalni, zaciągnąłem ręczny i zapłaciłem bilet na 2 godzinki. Gdy skończyłem pracę okazało się że samochód mój oraz Dziadek.Bogdan znajduje się na parkingu policyjnym. Pomyślałem, że ktoś może go wziął bo samochód był źle zaparkowany, ostatnim kierowcą byłem ja więc to nie prawda. Chciałbym więc wyjaśnić w jaki sposób samochód, który był na parkingu  z zaciągniętym ręcznym znalazł się w wodzie. Proszę o sprawdzenie, czy ktoś nie spuścił ręcznego lub nie brał go na lawetę oraz nie wrzucił go do wody.
Dowód:image.png?ex=65a125f0&is=658eb0f0&hm=73e
Dowód:image.png?ex=65a1265d&is=658eb15d&hm=f29

Najwidoczniej skoro takich przypadków jest więcej (w tym również mój) coś musi być na rzeczy albo z parkingiem (może jakiś bug występuje) albo po prostu ktoś dobrze się bawi.  W przeciągu kilku dni to już bodajże 3 lub i 4 przypadek gdzie auto z parkingu pod kopalnią znika i ląduje w wodzie a później na parkingu policyjnym. Ciekawa sprawa.

Miałem taką samą sytuację dawno dawno temu i wystąpił dziwny przypadek - w logach nie było zapisu ani o opłaceniu parkingu ( a opłaciłem) ani o tym, że zgasiłem silnik, zaciągnąłem ręczny i zgasiłem światła ( a to zrobiłem) 

Sprawdźcie logi czy u was to jest

Ps. było to na parkingu BM obok magazynu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.