Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Jasio

DRIFT3R

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 20207
Login: DRIFT3R
Nick oskarżonego: jasio
Powód skargi:  
Data zdarzenia: 28.12.2023 nw od okolo godziny 21 do 22:20 
Dowody: https://imgur.com/a/2MlNbex 
Opis sytuacji:  Tak pewnego dnia gracz zapronował mi wymiane za mojego uranusa i mialem mu dopnac kase doszlo do wyminy przed nia spytalem gracza o braki napisał bak , licznik i abs niestety po wymianie okazało sie ze pojazd z tego co zauważyłem nie ma mzn i dużych felg 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  vM8WFWs.png

Pełny Mechaniczny (FM/Full Mechanical) - pojazd, który jest ulepszony do najwyższych możliwych dostępnych wartości mechanicznych mających wpływ na zachowanie pojazdu oraz długość jego jazdy na jednym tankowaniu, [...] Nie dotyczy ustawień ECU, zmiany napędu na AWD lub RWD lub FWD  /// wiem wiem punkty, ale troche ułatwi rozpatrzenie apropo modułu zmiany napędu, przykład wzięty z regulaminu :))

Obraz

Witam, gdy pytałeś czego brakuje napisałem cos w stylu " licznika, baku, abs i nw" . Generalnie to cię nie okłamałem. i wszystko się zgadza. Na podstawie tego co podesłał tutaj mój wielmożny przyjaciel można wywnioskować, że awd również zalicza się do FT. (w świetle regulaminu w ogóle nie ma czegoś takiego jak PFT). Czekam na werdykt. Nie pozdrawiam.

2 minuty temu, Jasio napisał:

Witam, gdy pytałeś czego brakuje napisałem cos w stylu " licznika, baku, abs i nw" . Generalnie to cię nie okłamałem. i wszystko się zgadza. Na podstawie tego co podesłał tutaj mój wielmożny przyjaciel można wywnioskować, że awd również zalicza się do FT. (w świetle regulaminu w ogóle nie ma czegoś takiego jak PFT)

stary zapytal sie jakie ma braki  ty aty odpowiedzialessam wiesz co bo jest to na na ss z konsoli 

3 minuty temu, Jasio napisał:

Witam, gdy pytałeś czego brakuje napisałem cos w stylu " licznika, baku, abs i nw" . Generalnie to cię nie okłamałem. i wszystko się zgadza. Na podstawie tego co podesłał tutaj mój wielmożny przyjaciel można wywnioskować, że awd również zalicza się do FT. (w świetle regulaminu w ogóle nie ma czegoś takiego jak PFT)

o felgach ktore 30k kosztuja juz nie wspomne 

52 minuty temu, Jasio napisał:

Witam, gdy pytałeś czego brakuje napisałem cos w stylu " licznika, baku, abs i nw" . Generalnie to cię nie okłamałem. i wszystko się zgadza. Na podstawie tego co podesłał tutaj mój wielmożny przyjaciel można wywnioskować, że awd również zalicza się do FT. (w świetle regulaminu w ogóle nie ma czegoś takiego jak PFT). Czekam na werdykt. Nie pozdrawiam.

stary jeszcze pisałes ze ten buff warty 980k jak on nawet 900 nie jest oszukales z tune i wartoscia pojazdu , nic wiecej nie mam do powiedzenia wszystko jest w logach . Czekam na wniosek adm 

2 minuty temu, Jasio napisał:

PO kolei : Buffalo - 280k + 20k (max sil) + 185 za bodykit + 15 za poszki + 35 za szybki + 15k za lpg + 50 za zestaw + 20 za ecu + 30 za turbo + 250 za cfi + 15 za gz + 20 za awd + 30 za lampe = 980

stary ale nikt jakos tyle dac nie chce  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.