Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Frakcja SAPD - nowości

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

Y8U5TVn.png

naTqDnE.png

Cześć! Dzisiaj ja - Pressman Limek z Redakcji Project News przedstawię Wam grudniowe zmiany we frakcji San Andreas Police Department.artykul.png
Jako jedną z dwóch głównych rzeczy, które dodano do służby, to nowe pojazdy. Jednym z nich jest oznakowany Yosemite z przednią osłoną zderzaka / lamp.
l5uI7dy.gif 

Drugim pojazdem, który będzie służyć w jednostce SWAT to FBI Truck.
ZvoJOYR.gif

Teraz pokażę po krótce nowe malowania na poszczególnych pojazdach:
Police LS w trzech wersjach
TwTvRug.gif
yngPkIa.gif
LarmN9Q.gif

Huntley
7sa4aS3.gif

Buffalo
OsDxVoK.gif

Sultan 
PSqjpq2.gif

Explorer 
lQv88IE.gif

Dodge Charger
7acWFwM.gif

Gzqqb1L.png

L: @Limek X: @xanny

LCześć! Z tej strony Pressman Limek z Redakcji Project News.
X: Witaj Limek!

LPrzyszedłem Xanny zapytać o Twoją opinie odnośnie aktualizacji we frakcji SAPD. Znajdziesz chwilę?
X: Jasne.

LSuper. Jaka jest Twoja opinia o nowych malowaniach?
X: Uważam, że to super aktualizacja, bardzo się mi się podoba, aczkolwiek brakuje mi do niektórych pojazdów innych wariantów takich jak kolor czarno-biały w Sultanie lub Buffalo, a także nowego malowania dla naszej cudownej dywizji Highway Patrol.

LMyślisz, że mogłyby być lepiej dopracowane?
X: Uważam, że są bardzo ładnie i starannie wykonane.

LWiemy o dwóch nowych pojazdach, z czego jeden to Yosemite, a drugi?
X: Jest to pojazd SWAT-FBI Trucker, aktualnie nie będzie w użytku przez jakiś czas.

LDlaczego akurat te pojazdy?
X: Zapewne przez propozycję.

LJakie inne pojazdy widziałbyś we frakcji?
X: Na pewno jakieś fajne nieoznakowane pojazdy lub dodanie oznakowanych pojazdów Highway Patrol, takich jak Bullet, Cheetah etc.

LDziękuję za poświęcony czas, na mnie już pora. Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec?
X: Oczywiście pozdrawiam Cię, całą frakcję SAPD, Cartel oraz Redakcję Project News, nie zapominając o naszych kochanych czytelnikach!

LPozdrawiam, do zobaczenia!
X: Trzymaj się!

tWPI8wR.gif

k1AwIr0.png

PsO05bm.gifqOr00zZ.pngKYGdTMq.gif

68OU0e1.png

XGwBbve.png

Pozdrawiam@kepuszek, @Mirek*Blacharz oraz @Jakubexx. Dziękuję Wam za pomoc w tworzeniu artykułu ❤️
Mx8teFw.png

8eybfgF.png

7sU1mKk.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.