Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Guliwer - oskarżony przez MietekRozprowacz

MietekRozprowacz

Rekomendowane odpowiedzi

Uszanowanie, Inspektor Guliwer S.A. Road Assistance

Zgodnie po zapoznaniu się z informacjami udostępnionymi przez MietekRozprowacz mogę jedynie przedstawić swoją wersję zdarzeń oraz przedstawić posiadane dowody.

Podczas codziennego patrolu jednostką holowniczą przyjąłem zgłoszenie od pewnego gracza, który poprosił o odholowanie cudzych pojazdów z jego posesji. Po dojeździe na miejsce zgłoszenia porozmawiałem z osobą zgłaszającą w czym mogę dokładnie pomóc i owa osoba poprosiła o odholowanie pojazdów z swojej posesji. Podczas zbierania informacji napotkanych na miejscu zgłoszenia pojazdów postanowiłem wpierw sprawdzić czy osoba zgłaszająca jest właścicielem tej posesji co okazało się prawdą więc pojazdy w tym przypadku zostały odholowane na prośbę właściciela na parking policyjny zgodnie z Taryfikatorem San Andreas Road Assistance jako pojazd stojący na posesji prywatnej w kwocie wykupu pojazdu 300 $.

Poniżej załączam dowód w postaci informacji o odholowanym pojeździe.

Spoiler

oLQ3vkr.png

Spoiler

R62frpA.png

Spoiler

pRlI5E3.png

26729110_PodpisSARA.png.2907b0a225645199a5015c3658142a3c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.