Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Samochód w wodzie, spuszczony ręczny.

FragusS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, chciałbym zwrócić się z problemem dotyczącym mojego samochodu. Mianowicie, dziś udałem się na kopalnię moim Bulletem GT [VUID 40148] po czym zaparkowałem samochód na parkingu, zaciągnąłem ręczny i zapłaciłem bilet i udałem się do pracy. Gdy wróciłem okazało się że mojego samochodu nie ma - sprawdziłem więc o co chodzi, pod F5 uzyskałem informacje że pojazd znajduje się na parkingu policyjnym. Pomyślałem, że ktoś może go wziął bo samochód przypisany jest pod organizację - niestety, ostatnim kierowcą byłem ja więc to nie możliwe. Chciałbym więc wyjaśnić w jaki sposób samochód, który był na parkingu  z zaciągniętym ręcznym znalazł się w wodzie. Proszę o sprawdzenie, czy ktoś nie spuścił ręcznego lub nie  brał samochodu na lawetę.

[2023-12-28 16:42:41] [Output] : ✔ Zaciągnąłeś ręczny w pojeździe!

[2023-12-28 16:42:51] [Output] : Pomyślnie opłacono parking
[2023-12-28 16:42:51] [Output] : ✔ Bilet parkingowy dla pojazdu Bullet został pomyślnie opłacony do 28.12 17:42, za kwotę 40$

Spoiler

mta-screen_2023-12-28_17-45-29.png.dcc38b5df9397fa8f27801de6be38fc2.png

6 godzin temu, AxoBlue napisał:

Możliwe że ktoś go wziął wpadł do wody i w nim umarł przez to pokazuje ciebie jako ostatniego kierowce

Jasne, nie wykluczam takiej opcji lecz gdy zapytałem się na czacie organizacji czy go ktoś brał tego dnia to nikt nic nie wiedział. Wolę się upewnić mimo wszystko czy ktoś przy nim nie majstrował.

Miałem dzisiaj dosłownie taką samą sytuacje samochód zaparkowany, wychodzę po godzinie a samochodu brak a na pp taka sama nota że koszty wyłowienia samochodu z wody. Wydaje mi się to nieco dziwne i również proszę o sprawdzenie w logach tej sytuacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.