Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Rodzyn

adi252

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 83967
Login: adi252
Nick oskarżonego: Rodzyn
Powód skargi: Oszustwo na pojazd i jego cene
Data zdarzenia: 18.12.2023
Dowody: w logach jest zapisane
Opis sytuacji: Gracz wykorzystal moją niewiedzę i oszukał mnie z cena auto sprzedal mi auto warte 80k za 150 twierdząc ze i tak sprzedaje mi bardzo tanio i nie znajde taniej czuje sie mega oszukany chce oddac mu auto i odzyskac swoje pieniadze
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/NgfRs3o

czemu odmiana transakcji ?

samochód nie był wart 80k, gośc myslał ze sobie pohandluje a że auto mu nie schodzi to napisał skarge, czemu nie napsial skargi w dzien jak mu to auto sprzedawałem czyli +/- tydzień temu, zreszta napsialem cena auta z tune przy kupnie sie zgodził, nawet mu mówiłem ile kosztuje poszczególny tune, nie maił nic przeciwko więc nie widze potrzeby odwrócenia transakcji, według mnie skarga bez sensowna, bo tak samo mógłbym ja napisać jakby mi auto nie schodziło na giełdzie, pozdarwiam miłego wieczorku 😄

Analizując sprawę jeszcze raz oraz konsultując sprawę z ARCON - Wartość pojazdu jest dużo wyższa, niż ta, którą "wyliczyłeś" @adi252, zatem nie ma tu mowy o oszustwie oraz nieprawidłowościach w transakcji. Jako, iż nie doszło do złamania regulaminu serwera jestem zmuszony odrzucić skargę, nie jesteśmy w stanie nic zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.