Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Płatne parkingi

NEONEK

Rekomendowane odpowiedzi

HpkpSAw.pnginformacje.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Reporter @NEONEK z Redakcji Project News. Dzisiaj opowiem wam trochę o płatnych parkingach rozłożonych po całej mapie San Andreas. Przygotowałem również wywiady z graczami/pracownikami SARA co myślą na temat owych parkingów. Cóż, nie zostało nam nic innego jak podziękować wszystkim i zaprosić do przeczytania.

artykul.png

Więc zaczynając od początku, płatne parkingi na serwerze pojawiły się wraz z aktualizacją z dnia 20.02.2023. Obecnie na serwerze znajduję się 16 płatnych parkingów, są one głównie przeznaczone dla frakcji San Andreas Road Assistans (SARA).

Przechodząc do informacji odnośnie do samego opłacania danego pojazdy, maksymalnie możemy opłacić go na 8 godzin:

1 godzina = 50$ (z aktywnym kontem Premium -20%) = 40$

2 godzina = 100$ (z aktywnym kontem Premium -20%) = 80$

3 godzina = 150$ (z aktywnym kontem Premium -20%) = 120$

4 godzina = 200$ (z aktywnym kontem Premium -20%) = 160$

5 godzina = 250$ (z aktywnym kontem Premium -20%) = 200$

6 godzina = 300$ (z aktywnym kontem Premium -20%) = 240$

7 godzina = 350$ (z aktywnym kontem Premium -20%) = 280$

8 godzina = 400$ (z aktywnym kontem Premium -20%) = 320$

FzgPJrA.gif

Przejdźmy teraz do omówienia parkingów płatnych:

Ocean Flats, San Fierro (spawn)

Jest to najpopularniejszy parking płatny w mieście San Fierro, położony jest centralnie naprzeciwko spawnu San Fierro, obok niego znajduję się Taxi-Zone oraz Uber-Zone.

7JvfLBb.png

Doherty, San Fierro (OSK)

Następnym płatnym parkingiem jest parking położony obok Ośrodka szkolenia kierowców (OSK.)

S3i5kgt.png

Foster Valley, San Fierro

Ów parking płatny jest umieszczony obok giełdy do 25000$.

0LVVrQE.png

Kings, San Fierro

Ten parking zlokalizowany jest obok pracy ''swepperów" San Fierro.

yb1gvDQ.png

Ocean Docks, Los Santos

Jest to najbardziej uczęszczany płatny parking w całym San Andreas ze względu na lokalizacje. Jest zlokalizowany obok pracy "kuriera".

C457Vil.png

Los Santos International Airport, Los Santos

Ów parking zlokalizowany jest obok pracy gaszenia pożarów "DODO".

pSJvtBa.png

Commerce, Los Santos

Ten parking zlokalizowany jest obok pracy ''swepperów" Los Santos.

zDIYUbR.png

Santa Marina Beach, Los Santos

Jest to parking zlokalizowany na molo, obok niego znajdziemy prace "rybaka".

IUOsFiL.png

Las Venturas Aiport, Las Venturas

Ten parking znajduje się obok giełdy do 250 000$.

euKhura.png

Roca Escalente, Las Venturas

Ten parking znajduje się obok giełdy od 250 000$.

l6FjC5H.png

Redsands East, Las Venturas

Ten parking zlokalizowany jest obok pracy ''swepperów" Las Venturas.

TQjMFe4.png

Bayside Marina, Tierra Robada 1z2

Jest to jeden z dwóch płatnych parkingów w Bayside Marina, zlokalizowany jest naprzeciwko pracy "magazyniera".

xnJbA2P.png

Bayside Marina, Tierra Robada 2z2

Jest to drugi płatny parking, zlokalizowany w Bayside Marina obok niego znajdziemy ośrodek, gdzie możemy zrobić licencje na łodzie.

GAEzvjc.png

Las Barrancas, Tierra Robada

Jest to parking zlokalizowany obok najnowszej pracy na serwerze, czyli "górnika"

nCGNimW.png

Bluberry, Red County

Ten parking zlokalizowany jest obok pracy "szambiarza"

aLJ2H9S.png

Angle Pine, Whestone

Ten parking znajduje się obok sezonowej pracy "odśnieżania posesji prywatnych".

ohxCFqc.png

XGwBbve.png

Zapraszam do wywiadów z pracownikami frakcji SARA @AGO_Miki i @arayy* oraz graczami @EndriuKi @Likomek.

XGwBbve.png

Pierwszy wywiad jest z pracownikiem frakcji SARA oraz członkiem administracji a dokładnie supportem.

Gzqqb1L.png

a: @arayy* N: @NEONEK

Witam z tej strony Reporter @NEONEK z redakcji Project News, na samym początku chciałbym zapytać, czy odpowiesz mi na kilka pytań odnośnie do parkingów?

a: Witam, Pracownik @arayy* San Andreas Road Assistance.

N: Więc tak z tego, co wiem, jesteś pracownikiem SARA i byłeś we frakcji przed dodaniem płatnych parkingów, jak oceniasz dodanie płatnych parkingów na serwer?

a: Zgadza się, większość czasu spędzonego przeze mnie w Road Assistance to czas, w którym nie było parkingów płatnych, ich dodanie oceniam jak najbardziej pozytywnie, po ich pojawieniu się ilość miejsc wolnych miejsc na parkingach znacznie się zwiększyła, nie występują już zjawiska takie jak auta stojące przez 3 dni na pracy magazyniera i tym podobne.

N: Czy możesz nam odpowiedzieć, na czym polegają twoje zadania odnośnie do parkingów?

a: Moje zadania polegają na sprawdzaniu opłat parkingowych pojazdów, jeżeli pojazd nie ma opłaty i zajmuje miejsce przez 5 minut, jest on odholowywany na parking policyjny, koszt jego wyjęcia to 500$, w przypadku wygaśnięcia opłaty również jest to 500$.

N: Jeżeli miałbyś coś w nich zmienić, to co to by było?

a: Zmodyfikowałbym lekko ceny usług, trochę je obniżył tak, aby nowi gracze nie wydawali 40$ za godzinę na pracy magazyniera.

N: Czy po służbie używasz parkingów płatnych i jak oceniasz je od 1 do 10.

a: Używam, oceniam je na 8/10.

N: Dobrze dziękuje Ci bardzo za udzielenie krótkiego, ale myślę, że ciekawego wywiadu. Na sam koniec chciałbym zapytać, czy chcesz kogoś pozdrowić? Jeżeli tak to teraz śmiało możesz to zrobić.

a: Pozdrawiam Elite Unity, SARA, Administrację@YourMom, którą klasycznie chcę zapytać "Co ci jest?"

XGwBbve.png

Teraz przedstawię Wam drugi wywiad z pracownikiem frakcji SARA.

XGwBbve.png

A: @AGO_Miki N: @NEONEK

Witam z tej strony Reporter @NEONEK z redakcji Project News, na samym początku chciałbym zapytać, czy odpowiesz mi na kilka pytań odnośnie do parkingów?

AWitam, Inspektor AGO_Miki z SA Road Assistance! *kłania się.

N: Więc tak z tego, co wiem, jesteś pracownikiem SARA i byłeś we frakcji przed dodaniem płatnych parkingów, jak oceniasz dodanie płatnych parkingów na serwer?
ATo prawda, jak oceniam płatne parkingi? Sądzę, że są sporym urozmaiceniem dla naszej frakcji, jak i serwera, płatne parkingi oprócz jak to gracze nazywają ,,uprzykrzania życia,, mają też duże znaczenie w czystości parkingów, dzięki czemu każda osoba znajdzie miejsce do zaparkowania.

N: Czy możesz nam odpowiedzieć, na czym polegają twoje zadania odnośnie do parkingów?

Przede wszystkim, jeśli chodzi o naszą pracę z płatnymi parkingami, to wygląda dość prosto i logicznie po prostu podjeżdżamy, a większość roboty robi za nas parkometr, w którym mamy wszystko dokładnie opisane, istnieje też wyjątek, opłacania pojazdów jest 5 minut, które kierowca posiada albo do opłacenia pojazdu, albo załatwienia swoich spraw i odjechanie z parkingu, dodam też, że każde takowe nieopłacone auto ląduje na parkingu policyjnym za 500$.

AMyślę, że parkingi to świetna walka z przepełnionymi parkingami i na chwilę obecną nic bym w nich nie zmieniał.

N: Czy po służbie używasz parkingów płatnych i jak oceniasz je od 1 do 10.

AOczywiście, opłacam swojego samochody poza służba, a jeśli chodzi o ocenę parkingów to solidne 7/10.

N: Dobrze dziękuje Ci bardzo za udzielenie krótkiego, ale myślę, że ciekawego wywiadu. Na sam koniec chciałbym zapytać, czy chcesz kogoś pozdrowić? Jeżeli tak to teraz śmiało możesz to zrobić.

ARównież Ci dziękuje, miło się rozmawiało, a pozdrawiam: @Mr_Guzik, @Limek, @ProfesorNerdzik, @xPawel69, @czeslawmuwi, @Braian11, @Krychu, @CzajKA, @Toya@Kaczorowskyyy, @CeglaXD, @ProMenPl, @CharlotteVanessa, @FragusS, @C3glus, @TurboWojtek, @arayy*, @Guliwer, @Speciarz, @KuczyN, @Vikso @Warun, @yqsk, @Dycha oraz całą frakcję SARA, biznes Posorant Group, organizacje La Cosa Nostre i Ciebie @NEONEK.

XGwBbve.png

Teraz wywiad z graczem @EndriuK

XGwBbve.png

E: @EndriuK |N: @NEONEK

N: Witam z tej strony Reporter @NEONEK z redakcji Project News, na samym początku chciałbym zapytać, czy odpowiesz mi na kilka pytań odnośnie do parkingów?

EHej Neonek ja jestem EndriuK, myślę, że mogę odpowiedzieć ci na twoje pytanie.

N: Rozumiem. Więc tak z tego, co wiem, grałeś na serwerze przed dodaniem płatnych parkingów, jak oceniasz dodanie płatnych parkingów na serwer?

E:  Tak grałem na serwerze przed dodaniem płatnych parkingów, moje zdanie na ten temat jest bardzo proste, ponieważ myślę, że taka opcja lekko odchudza gospodarkę serwera przynajmniej w małym stopniu.
Jedyne co zmieniłbym w płatnych parkingach, jest to zwiększenie godzin opłaty parkingu do 24h, ponieważ, moim zdaniem nie każdy wejdzie rano, opłacając miejsce parkingowe wieczorem na 8h, aby zabrać swoje auto które, już będzie na parkingu policyjnym.

E:  Jedyne co zmieniłbym w płatnych parkingach, jest to zwiększenie godzin opłaty parkingu do 24h, ponieważ, moim zdaniem nie każdy wejdzie rano, opłacając miejsce parkingowe wieczorem na 8h, aby zabrać swoje auto które, już będzie na parkingu policyjnym.

N: Czy używasz parkingów płatnych i jak oceniasz je od 1 do 10? 

E:  Dość rzadko używam parkingów płatnych na serwerze, czasami jak pojadę sobie na kopalnie, to opłacam na tak zwaną godzinę, a jak oceniam w skali 1-10 owe parkingu, załóżmy ze 7/10.

E:  Dzięki, również chciałbym pozdrowić organizacje NieTykalni i szczególnie @Pawex26.

XGwBbve.png

I przechodzimy do ostatniego wywiadu z graczem @Likomek

XGwBbve.png

L@Likomek  | N: @NEONEK

N: Witam z tej strony Reporter @NEONEK z redakcji Project News, na samym początku chciałbym zapytać, czy odpowiesz mi na kilka pytań odnośnie do parkingów?

LWitam z tej strony Likomek, jasne odpowiem Ci na kilka pytań.

N: Rozumiem. Więc tak z tego, co wiem, grałeś na serwerze przed dodaniem płatnych parkingów, jak oceniasz dodanie płatnych parkingów na serwer?

LOceniam je dosyć pozytywnie, rozwiązały przede wszystkim zatłoczone parkingi w miejscach dużego ruchu takich jak kurier czy Spawn SF.

L Rozważyłbym istotną modyfikację, która umożliwiłaby użytkownikom opłacanie pojazdów na znacznie dłuższy okres, na przykład do 24 godzin oraz zmniejszenie kosztów jego opłacenia wraz z wrastającymi godzinami.

Czy używasz parkingów płatnych i jak oceniasz je od 1 do 10? 

LTak używam ich dosyć często. W mojej ocenie, na dziesięciopunktowej skali, przyznałbym im solidne 8/10.

LRównież dziękuje i chciałbym pozdrowić @Gash (durśloka).

image.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat płatnych parkingów i poznaliście opinie innych graczy. Chciałbym podziękować za pomoc w odszukaniu płatnych parkingów @Zebra i @Likomek. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

spacer.png

Dla  Redakcji Project News:

96JwoLC.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.