Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Brak możliwości zalogowania się na swoje konto

ThePaladin1PL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z zalogowaniem się na swoje konto poprzez bana permanentnego na koncie mojego brata ponieważ wczoraj grał i coś tam zrobił nawet nie wiem dokładnie co a przez to nie mogę zalogować się na swoje konto na którym nie mam żadnej Kary i uważam że byłem wzorowym graczem i że ludzie mają o mnie dobre zdanie jakby ktoś był w stanie pomóc jakoś zrobić to żebym mógł normalnie się logować na swoje konto to było by super z góry dziękuję 

26 minut temu, Krzychu99 napisał:

Jeżeli dzielisz sprzęt ze swoim bratem to nie jest wina już serwera taka jest konsekwencja  użyczania swojego sprzętu.

Tak rozumiem ale uważam że takie coś powinno być zmienione nie każde rodziny stać na to aby mieć kilka sprzętów chociaż u mnie jest inaczej lecz użyczyłem sprzętu lecz nie moją winą jest to że ktoś inny odwala a ja przez to nie mogę się zalogować i normalnie zagrać gdyż grałem codziennie 

3 minuty temu, xHamster napisał:

Nie jest to ustawione przez serwer tylko ogólnie mta

Niech brat pisze apelację 

Wątpię że on ją napiszę bo nawet nie ma synchronizacji z kontem ani konta na forum w sumie to nic nie ma to jest nowy gracz i już odwalił... A tak po za tym on ma 13lat i nie ogrania tego także takie coś raczej odpada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.