Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Berz_

kolejarzXD

Rekomendowane odpowiedzi

Login: YeSoP

Nick oskarżonego: berz_

Powód skargi: Nieznajomość rgulaminu i niepodstawne nadanie mute'a

Data zdarzenia: 26.12.2023

Dowody: image.png.933451de072c7c89a6535e225e45ebac.png                      image.png.d85d1ea255aa1a4faa492301aa384531.png       image.png.77fc2f00f5f45d374711253c565e11a1.png

Opis sytuacji: Witam, na start napisałem reporta, czy do full tune wlicza się bodykit. Przyjął reporta berz_ i napisał, że owszem body wlicza się do full tune, lecz po chwili zapytałem, czy body wlicza się do full wizu, co berz_ mnie zadziwił i napisał, że body także wlicza się do full wizu. Po czym napisał, że pojęcie full wizu to to samo co pojęcie full tune, nie pisząc tego wprost, ale napisał << [95] berz_: full wizu to full tune, moderator nie zna regulaminu co udowodnił dwukrotnie nazywając 2 różne pojęcia jedną rzeczą. Skopiowałem wiadomość właśnie tą: << [95] berz_: full wizu to full tune , aby wysłać na czat globalny, po czym wysłałem to 3 razy w ciągu dwóch minut z czego jeden raz był przypadkowy bo chciałem wysłać to na ./re . Na koniec co lepsze pan berz_ najwidoczniej się zawstydzil, że faktycznie popełnił błąd i dał mi mute'a za spam na czacie. Gracze później pisali, że tego spamem to nazwać nie powinno się, ale co jemu się powie. Na koniec, Zebra powiedz mi, czy to był spam na /g i czy berz_ faktycznie nie zna regulaminu w 100% po tym co pisał.

Wesołych Świąt

Cześć, owszem popełniłem błąd jeżeli chodzi o full vizu, ale dlaczego zapytałeś skoro wiedziałeś? Po chwili napisałeś mi dlaczego kłamie, więc napisałem żebyś dał mi punkt regulaminu gdzie tak pisze, ty olałeś temat. Sprawdziłem regulamin i popełniłem błąd.

Pełny Tuning (FT/Full Tune) - pojazd, który zawiera pełne ulepszenia zarówno mechaniczne jak i wizualne (FM + FV).   

Tak przyznaje się do błędu, niestety nie znam całego regulaminu na pamięć i wydaję mi się że każdy ma prawo do popełnienia tak błahego błędu, a ty zamiast wytknąć mi błąd to postanowiłeś zaspamić na czacie premium << [95] berz_: full wizu to full tune

Jeżeli chodzi o mute to w pierwszej kolejności napisz apelację w dziale apelację od kar.       

Na przyszłość fajnie jakbyś wytłumaczył mi to na /pm a nie robić niepotrzebny spam na /g ( oczywiści masz pełne prawo do napisania skargi, ale pamiętaj - każdy jest człowiekiem )

Pozdrawiam.       

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.