Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Nikolaus

romek2

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 72825
Login: romek2
Nick oskarżonego: nikolaus
Powód skargi: zawyżanie ceny tunera
Data zdarzenia: 25.12.2023
Dowody:  są w logach serwerowych oraz podsyłam ss image.png.703e5a5486cbb2a460bee38d4308591b.pngimage.thumb.png.0a16f83fcb1b49415d4f3ad1831c64bb.png
Opis sytuacji: Początek był taki że napisałem do nikolausa że mogę się wymienić za tunera z dopłatą oraz się wymieniłem, gdy spytałem się od kogo dostał ofertę dowiedziałem się że ona była wycofana dlatego zarzadałem odmianę. Gracz napisał, że już nie ma pieniędzy by się odmienić oraz nie chciał się odmienić oczywiście gracz sprzedał mi tunera za 1.5 zawyżył cenę o 300k Oczywiście po dokonanej wymianie gdy się dowiedziałem że to 1.5kk nie kosztuje gracz nie chciał odmiany.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.8e1dd285ba4905ee95daf19253e865de.png

Witam, widzę skargę napisałeś to się wypowiem. Wyszedłeś z propozycją kupna ode mnie tunera to ci powiedzialem, że top oferta, którą otrzymałem jest 1.5kk. Gracz na początku chciał ode mnie za tyle kupić, lecz dałem więcej i nie chciałem mu za tyle sprzedać. Popisaliśmy trochę to postanowił się wycofać, lecz oferta liczy się jako TOP. Dostawałem również wymiany ~1.6kk. Ja z romkiem popisaliśmy trochę i gracz był bardzo zdecydowany, więc postanowiłem mu sprzedać, ponieważ potrzebowałem pojazd do mojej organizacji. Gracz mówił, że wie o tym interesie i bardzo mu się on podobał i dalej podoba. Napisał do niego mój kolega i "Romek2" odpisał mu, że bardzo fajna sprawa z tym tunerem generalnie i powiedział, że zostaje z nim na dłużej. To ode mnie tyle, dalej nie wiem po co ta skarga. (Tuner oczywiście warty za taką cene jaka sprzedałem nawet wiecej tylko trzeba się postarać a nie pisać 10min i nagle "chce odmianę") Ode mnie to tyle. Miłego !

Cześć,

Jeżeli chodzi o ceny tunerów, nie są one stałe. Na zmianę ich wartości wpływa wiele aspektów, chociażby pora roku. Z tego co widzę, tuner ten był sprzedawany w okolicach 1.000.000$ - 2.000.000$, zatem na pewno nie ma tu mowy o zbyt dużym wzbogaceniu się, trade jest zbalansowany. Niestety, ale administracja nie ubezpiecza Twoich pochopnie podjętych decyzji, a wyliczenie tunera powinno odbyć się przed aniżeli po tradzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.