Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheShadov.

zalonczyti

Rekomendowane odpowiedzi

Login: sieno
Nick oskarżonego: TheShadov.
Powód skargi: Nieelokwentne zachowanie podczas służby supportera
Data zdarzenia: 25.12.23
Dowody: [2023-12-25 22:02:19] [Output] : (249) TheShadov.:  (69) scammerwiesniak: ty kurwo

[2023-12-25 22:02:22] [Output] : (249) TheShadov.:  (69) scammerwiesniak: matkie ci rucham

[2023-12-25 22:02:48] [Output] : âś” ZgĹ‚oszenie na gracza TheShadov. zostaĹ‚o wysĹ‚ane!

[2023-12-25 22:02:53] [Output] : âś” Supporter TheShadov. odrzuciĹ‚ twoje zgĹ‚oszenie!

[2023-12-25 22:03:02] [Output] : << [249] TheShadov.: nie to sie skopiowaĹ‚o

Opis sytuacji: Dzień dobry na wstępie chciałbym orzec ze jestem bardzo urażony zaistniałą sytuacją gdzie supporter obraża mnie wysyłając nieodpowiednie bindy na chacie lokalnym i do innych osób uczestniczących w tym wydarzeniu na giełdzie. Moim zdaniem supporter nie powinien robić takich rzeczy gdyż nie przystaje to na role supporta. Dodatkowo chciałem dodać że supporter chciał się wybielić z zaistniałej sytuacji i odrzucił mojego reporta napisanego na niego i pisał ze zostało to skopiowane i wysłane niechcący chociaż że bindy zostały wysłane 2 razy

Więc, od samego początku był report na gracza o nicku "scammerwiesniak", że taranuje i rozjeżdża ludzi po giełdzie. Po chwili oglądania owego osobnika, zauważyłem, że rzeczywiście rozjeżdża ludzi, więc nadałem mu karę w postaci zabrania prawa jazdy. Następnie przeteleportowałem się do owego gracza, aby zabrać mu pojazd na przechowalni. Owy gracz zaczął mnie wyzywać od właśnie wyżej wstawionych logów, które wstawiła osoba pisząca skargę. W tamtym momencie przeszedłem do nadawania kary mute za CBK. Po nadaniu kary wyciszenia chciałem wysłać owe logi na czat ekipowy, niestety z niewiadomych mi przyczyn mózg podpowiedział mi złą komendę w konsoli i wiadomości zostały wysłane na czat lokalny, następnie padła wiadomość "[2023-12-25 22:02:30] [Output] : (249) TheShadov.: mega", była to zrezygnowana reakcja na to, że wiadomości zostały wysłane na zły czat. Następnie po wysłaniu owych "bindów" przyszedł report na mnie, który brzmiał "co on pisze", więc usunąłem reporta (inny administrator również nie mógłby nic z tym zrobić) i napisałem graczowi wiadomość prywatną, w której napisałem "wybacz" oraz próbowałem wytłumaczyć się, iż chciałem skopiować id reporta, co było nieprawdą, ale działałem pod wpływem emocji i nie byłem przekonany czy gracze mogą wiedzieć o czacie ekipowym. Logi z całej sytuacji są do wglądu administracji RCON, mi pozostaje tylko przeprosić. Do czasu zabrania głosu przez administrację RCON będzie to moja jedyna wypowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.