Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Michu0685

AndrejKicipipa

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 22068
Login: Mati64
Nick oskarżonego: @Michu0685
Powód skargi: oszustwo na tunning w aucie 
Data zdarzenia: 24.12
Dowody: logi
Opis sytuacji: Gracz do mnie napisał w sprawie sprzedaży premiera . Po dopytaniu się co posiada pojazd, doznałem informacji: Ft bez baku i nitra. Okazało się, że owy pojazd ma większe braki. Brak zestawu torowego,mzn,ABS oraz licznika. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ping wystarczy 

Hej , co do tego to masz wyścigowy , druga sprawa , masz zmiane napedu na AWD więc nie wiem czy da się zamontowac mzn , a co do abs to masz racje nie powiedzialem ci bo wypadło mi to z głowy , a po za tym zadnych spin nie powinienes miec ,bo sprzedalem ci po niższej cenie , a do tej sprzedaży masz forum zakładke pojazdy i sprawdzić  , a samochód jest w wartośći co kupiłeś , więc nie wiem jaki widzisz problem , że ci nie powiedzialem o mzn , a torowy nie ma bo nawet o nim nie wspominalem . Co ode mnie teraz oczekujesz?

Jedynie co to możemy sie od trade'ować i po problemie , a nie skargi pisać bo to dziecinne troche.

Nie , że FT tylko PFT.

I przyznam się do błędu nie wspomniałem o liczniku.

A po zatem "dowód:logi" to nie dowód i "poinformowanie o skardze: ping wystarczy" (moim zdaniem skarga powinna być już odrzucona.

Zapytałem się: czyli Ft bez baku i nitra? Ty odpisałeś: tak(logi są, piszę tak bo z telefonu). Co do mzn można zamontować zawsze, nawet jak pojazd posiada AWD, fwd czy rwd. Po zapytaniu się tego co u góry oznaczało to ft bez baku i nitra. Kalkulując to oznacza to, iż pojazd musi posiadać zestaw TOROWY. Zobacz co oznacza skrót FT. Nie będę wspominał o liczniku... Co do wartości pojazdu - posiadam skup aut i patrząc na aktualny tune pojazdu to jeżeli będę na 0 to będzie dobrze. Czekam na wypowiedź administratora w tej sprawie. Miłych Świąt!

5 godzin temu, Mixsu napisał:

Cześć,

Zalecam odmianę, aczkolwiek widzę, że @Michu0685 nie posiada potrzebnej do tego kwoty, dlatego;

@Michu0685 - ile potrzebujesz czasu na uzbieranie 290.000$? 

Pisałem już do gracza czy nie chce on odmiany ale mi nie odpisał, może chociaż tu odpowie i może się uda z nim dogadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.