Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - XIII Blood Fight

NEONEK

Rekomendowane odpowiedzi

DMdvfwR.png

informacje.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Reporter @NEONEK z Redakcji Project News. Dzisiaj wraz z kolegami z redakcji, czyli Junior Reporter @Kapicki_12Junior Reporter @Kanashimo. oraz Junior Pressman @Vajtekk.vnd przedstawiamy Wam przebieg ostatniej już XIII gali Blood Fight oraz przedstawimy ciekawe wywiady. Cóż, nie zostało nam nic innego jak podziękować wszystkim i zaprosić do przeczytania.

artykul.png

XIII gala Blood Fight odbyła się w ubiegłą niedzielę 17.12 o godzinie 18.00.  Na gali pojawiły się frakcje San Andreas Medical Departament (SAMD) oraz San Andreas Police Departament (SAPD) którzy dbali o nasze, jak i zawodników bezpieczeństwo oraz spokój wśród kibiców. Omawiana gala trwała do godziny 19.30 każdy zawodnik był zobowiązany do wpłaty kaucji w kwocie 5,000$, która po gali została im zwrócona.

XGwBbve.png

Karta walk XIII edycji Blood Fight:

LeaveMeAlone vs Heksior

Shinoo* vs Herbata

TheShadov. vs VVerto

Rutabag vs AntonBagieta

FOXEK vs Dyndylihno

zbroja102 vs Hebel

Limek vs *.*Arxu*.*

Kanashimo. vs Rafskyy*dm

Podium prezentowało się następująco:

1. FOXEK

2. Shinoo*

3. TheShadov.

Zwycięzcom gratulujemy oraz życzymy wszystkim zawodnikom powodzenia w następnych galach.

Bm8x1T2.gif

XGwBbve.png

Zapraszam do wywiadów, które  przeprowadził Junior Reporter @Kapicki_12 z zawodnikiem oraz wywiadem przeprowadzonym przez Reporter @NEONEK z zarządem Blood Fight.

XGwBbve.png

Pierwszy wywiad został przeprowadzony przez @Kapicki_12 ze zawodnikiem gali.

KMsOqjH2_tGvTS3ILPOLTjWaemJfNh7vSn2g2fE8JJr8J5UFmG2kgtl-16qN3cOfrXj84K4yt3HbbzlcRLTIYcb4qtm6fGHEI_vHZTIrZGivnQ_9OCHPDlW2kX1N5SBrg_S-HC51J9580YJhZqbq_zU

K: @Kanashimo. | R: Redaktor

R: Witam, z tej strony Junior Reporter @Kapicki_12 z redakcji Project News. Czy masz chwilkę na udzielenie krótkiego wywiadu?
K: Hej. Jasne, pytaj śmiało!

R: Brałeś już kiedyś udział w tej gali? Czy była to twoja pierwsza tego typu walka?
K: 
Była to moja pierwsza walka, lecz niestety nieudana. Mam nadzieję, że następnym razem wyjdę z ringu, jako zawodnik na podium.

R: Jak ocieniasz przygotowania gali ze strony organizatora.
K: 
Ogólnie rzecz biorąc, przygotowanie było bardzo dobre, jedyne, do czego mogę się przyczepić to problemy z zabezpieczeniem, czyli problem z przejściem na drugą stronę hali. Sam chciałem to zrobić, ale niestety zostałem od razu wyrzucony z serwera, z powodem WNTZ.

R: Jak oceniasz przygotowanie do walki swojego przeciwnika?
K: 
Oboje podeszliśmy do tego na "spontanie", jak widać, mój przeciwnik miał dużo większą wprawę i formę.

R: Które miejsce udało Ci się zająć?
K: 
Przegrałem na pierwszych walkach, więc tak naprawdę nawet nie zaliczam się do żadnego miejsca.

R: Zamierzasz brać udział w kolejnych galach w przyszłości? Czy może raczej odpuszczasz?
K: 
Oczywiście, że chce, nie zamierzam poddać się tak szybko, aktualnie chce podjąć się rewanżu z moim ostatnim przeciwnikiem.

R: Czy na zakończenie chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: 
Pozdrawiam całą organizacje Dark Moon, redakcje oraz Ciebie!

R: Dziękuje za trud poświęcony dla wywiadu i życzę powodzenia w kolejnych walkach na gali Blood Fight! Do widzenia.
K: Dziękuję Ci bardzo! Do widzenia.

XGwBbve.png

Następnym wywiad został przeprowadzony przez @NEONEKJest to wywiad z @berz_ który posiada stanowisko Menagera w biznesie Blood Fight oraz na serwerze jest w ekipę administracji dokładnie na stanowisku moderatora.

XGwBbve.png

b: @berz_ | R: Redaktor

Witam z tej strony Reporter @NEONEK z redakcji ProjectNews, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad.

b:  Witam z tej strony Menager berz_ z Blood Fight. Nie ma problemu.

RJak oceniasz przebieg XIII gali Blood Fight ?

bGala przebiegła dobrze, lecz niestety było dużo graczy, którzy biegali obok ringu.

R: Ile czasu zajęły wam przygotowania do tej gali?

bOgólnie przygotowania do gali zajęły nam jakieś 30 minut.

R: Miałeś jakiegoś osobistego faworyta?

bNie miałem.

R: Czy możesz zdradzić naszym czytelnikom, kiedy odbędzie się następna gala?

bDokładnej daty niestety nie mogę zdradzić, ale powiem, że będą to okolice miesiąca.

R: Czy możesz zdradzić nam, ile gala posiadała sponsorów?

bNiestety mieliśmy tylko jednego sponsora, więc zachęcam do bycia sponsorem.

R: Dobrze dziękuje Ci bardzo za udzielenie wywiadu.

bRównież dziękuję CI za wywiad. 

XGwBbve.png

Udało mi się również przeprowadzić wywiad z @Likomek który był widzem całej gali.

XGwBbve.png

L: @Likomek | R: Redaktor

R:  Witam z tej strony Reporter @NEONEK z redakcji ProjectNews, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad.

LSiemanko z tej strony Likomek. 

R: Pierwszym pytaniem będzie, jak oceniasz organizacje XIII edycji gali Blood Fight ?

LWszystko było, super walki szły bardzo sprawnie, było dużo fajnych oraz śmiesznych osób na widowni można było z nimi ciekawie pogadać, jedyne, do czego bym się przyczepił to frakcja SAPD, nie było doinformowane co do wszystkiego i było dużo incydentów związanych z ich winy, np. jak zawodnik wchodził do szatni, to był aresztowany i wynoszony.

R: Czy planujesz wziąć udział w następnej edycji Blood Fight  ?

LNiestety nie, nie jest to sport dla mnie wolę oglądać. Walczyłem już 2 gale temu, ale przegrałem.

R: Rozumiem.  Było to moje ostatnie pytanko. Chciałby pan kogoś pozdrowić.

LPozdrawiam wszystkich czytelników.

R: Pozdrawiam! Dziękuję za poświęcony czas. Do zobaczenia!
LDo zobaczenia!

image.png

k1AwIr0.png

UMONrb0.png

gKwNfL8.gif

LRQoBkx.png

ku6cDYU.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat ostatniej gali Blood Fight. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

spacer.png

Dla  Redakcji Project News:

yZwlpSq.png?format=webp&quality=losslessspacer.png2LDV1ss.png96JwoLC.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.