Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pomoc

MajaSobieraj

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już wszędzie zwracałem się po pomoc, nigdzie jej nie otrzymałem tylko zostałem potraktowany jak przestępca..

Wyjaśniam sprawe ponownie po raz 100, Mam konto z iloscia 500 h, mialem rok przerwy wrocilem na PRPG i okazało się że zapomnialem hasła badz loginu, no to mowie trudno serwer fajny wiec zaczynam od nowa, po pewnym czasie grania na nowym koncie jakimś cudem doszedlem do emaila na ktorym bylo to stare konto. Odzyskalem, przelalem to co przez ten czas zarobiłem z nowego na stare konto, w moim mniemaniu PERM jest to przesadzona kara, w dodatku reezen zwleka jak najdluzej z odczytaniem. Nie jest to zgodne z człowieczeństwem. Z dnia na dzień coraz bardziej mi zależy ale niewytrzymuje tego psychicznie że jakiś dzieciak "MOŻE" mnie odsunac od gry komputerowej. Mam nadzieje że ktoś jest kompetentny na tyle aby mi pomoc. PRZECIEZ NIESWIADOMIE TO ZROBILEM LUDZIE 

Oczekuj na rozpatrzenie apelacji. Pisałam, że musisz być cierpliwy. To co zrobiłeś jest zakazane regulaminowo, więc musisz rozumieć konsekwencje. 

Jeżeli będziesz wszędzie gdzie się da dodawał tematy to na pewno nie przyspieszysz procesu sprawdzania apelacji, a nawet opóźnisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.