Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ToKrawczyk

Yomenik*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: TereQ
Nick oskarżonego: ToKrawczyk
Powód skargi: Niesłuszne ukaranie mojej osoby na forum oraz bezczelne zachowanie w moją stronę.
Data zdarzenia: 21.12.2023
Dowody: - https://imgur.com/JP37CYe
Opis sytuacji: Witam serdecznie, przychodzę ze skargą ponieważ zostałem źle oraz niesłusznie potraktowany przez pana "ToKrawczyk". Chciałem wystawić ogłoszenie swojego perenniala na dział motoryzacji jako sprzedaż, faktycznie dokonałem błędu aczkolwiek moja zawartość była moderowana i wymagała zatwierdzenia przez administracje forum. Oczywiście moje ogłoszenie zostało zaakceptowane, czyli rozumiem ze jeśli była moderowana to wymagała sprawdzenia, aczkolwiek się myliłem i minutę później okazało się że otrzymałem niesłuszne punkty forum od ToKrawczyk. Następnie napisałem do tego osobnika na prywatnym chacie discord, aby dowiedzieć się konkretów dot. moich ostrzeżeń/punktów na forum, otrzymałem odpowiedź 2 minuty później ze "akceptowałem post po czym ogarnąłem ze jest niezgodny z regulaminem mój błąd, napisz apelacje po prostu i się ściągnie" I właśnie takową wiadomość otrzymałem od moderatora. Ale to nie koniec tej pięknej, rozkwitającej historii. Pan ToKrawczyk próbuje usprawiedliwić się tym ze: "Jestem w pracy aktualnie i każdemu się zdarza zagapić" Dobrze, rozumiem to panie ToKrawczyku, tylko wytłumacz mi dlaczego po 2 minutach znajdujesz się na serwerze na duty, na co są odpowiednie screanshoty które znajdują się powyżej, jest to dla mnie jako gracza odrzucające od serwera, poczułem się urażony oraz znieważony. Wracając do forum, dając mi zawieszenie/punkty to ToKrawczyk skoro jest Moderatorem to dobrze wie ze nie mogę napisać apelacji od kary w odpowiednim dziale, a takowa wiadomość dostałem od niego jest ona niedopuszczalna, lekceważąca swoja rangę/role na serwerze "napisz apelacje po prostu i się ściągnie" Taka wiadomość jest karygodna, nieodpowiednia. Wytłumaczcie mi skoro popełniłem błąd to jak Moderator może mi napisać że karę ściągnie tylko żebym napisał apelację? Wydaje mi się że nie jest to w takim razie odpowiednia osoba na odpowiednią rangę. Liczę na odpowiednie konsekwencje wobec Moderatora ToKrawczyk, w końcu jest to doświadczona osoba w administracji, która powinna zgodnie z regulaminami działać. Pozdrawiam Miłego dnia/wieczoru dla czytających.
Kilka słów do pana ToKrawczyK: Siemka, słuchaj następnym razem nie oszukuj graczy, zachowuj się odpowiednio na swoją rolę pełniącą na serwerze. Przez ciebie poczułem się zlekceważony i uziemiony ze swoimi przedmiotami które chciałem sprzedać. Nie wykazałeś nawet skruchy w prywatnych wiadomościach tylko "napisz apelacje po prostu i się ściągnie" To nie odpowiednie dla twojej rangi. Liczę na skruchę z twojej strony, oraz na konsekwencje jakie poniesiesz za swoje czyny. Mam nadzieje że będą one odpowiednie do twojego zachowania w moja stronę. Pozdrawiam.

Witam a więc to, że posiadasz post do zaakceptowania za punkty które wcześniej otrzymałeś nie oznacza, że wciąż masz się nie stosować do regulaminu działu. Zaproponowałem tobie abyś napisał apelacje ponieważ mogę tobie nadać punkty w tej sytuacji, lecz zdecydowałem ostatecznie, aby wyciągnąć rękę w twoim kierunku z pomocą. Cóż zdecydowałeś się napisać skargę, a więc przejdę do konkretów. Punkty zostały nadane słusznie, ponieważ to, że post jest ukryty nie oznacza to wciąż jakiejkolwiek obojętności wobec łamania regulaminu działu. A co do owego błędu, osoby dłuższe stażem potwierdziły, że się myliłem a podjęte przeze mnie były odpowiednie. Tyle ode mnie, życzę wesołych świąt!

To, że moderator wszedł na serwer nie musi wykluczać tego, że jest w pracy. W dzisiejszych czasach są różne stanowiska i różne formy pracy. 

Moderowana zawartość jest po, aby niepożądane treści nie zostały dodane na forum. Nadal dodawanie niezgodnych z regulaminem wiadomości jest karane.

Po to mamy archiwum w działach apelacji, żeby były one napisane nawet od kar nadanych omyłkowo. Musimy mieć wgląd, dlaczego jakaś kara została zdjęta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.