Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

enb reset setings

grudzuu.

Rekomendowane odpowiedzi

elo czy da rade jakoś zresetować ustawienia w enb bo od jakiegoś czasu coś mi ucina strasznie fps jak miałem po 50 parę spadało mi maksymalnie do 40 a teraz nawet mi spada 30,35 i ostatnio sie bawiłem
tym enb i moze cos kliknelem co zabiera te 10,15 fps prosił bym o pomoc kto może sie na nim 
ale też jakiś czas temu wgrywałem supre za jastera gdzie on ma body może przez to mi spadają klatki ale pare naście robiłem reinstal gta sa 
 image.thumb.png.8002cb9d51846fce1f91e1b265478c44.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.