Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Moderatorem Tubas

Kapicki_12

Rekomendowane odpowiedzi

ELyuArL.gif

mSu4qkK.png

Witam serdecznie wszystkich czytelników! Z tej strony Junior Reporter @Kapicki_12 z redakcji Project News. Przedstawiam Wam drugi materiał z mini serii wywiadów z członkami administracji serwera. Moim dzisiejszym gościem jest @Tubas. Możecie go kojarzyć jako Moderatora, dawnego lidera frakcji San Andreas Transport Corporation oraz opiekuna serwerowych biznesów. W tym wywiadzie będziecie mogli dowiedzieć się o nim jeszcze kilku ciekawych rzeczy! Zatem bez zbędnego przedłużania zapraszam do przeczytania dalszej części tego materiału.

LKZ38Vt.png

T: @Tubas | K: @Kapicki_12

K: Witam, z tej strony Junior Reporter @Kapicki_12 z redakcji Project News. Czy masz chwilkę czasu, żeby udzielić odpowiedzi na kilka moich pytań?
T
Hej. Jasne, o co chciałbyś zapytać?

K: Super! Bardzo miło mi to słyszeć. Przejdźmy zatem do pierwszego pytania. Opowiedz Nam, jak trafiłeś na serwer Project RPG? Sam zacząłeś tu grać czy ktoś polecił Ci tan serwer?
T:
Zacząłem grać na serwerze w listopadzie 2020 roku wraz z moim znajomym, którego znam od wielu lat. Wcześniej już razem graliśmy na innych serwerach i zaczęliśmy szukać jakiegoś nowszego, ciekawszego miejsca do grania. To właśnie on polecił mi serwer i zachęcił do gry tutaj.

AKL4HRz.gif

K: Jak widać z perspektywy czasu, to była bardzo dobra decyzja. Kiedy rozpoczęła się Twoja przygoda w administracji serwera? Jaka była Twoja reakcja, gdy zobaczyłeś swój nick na liście przyjętych kandydatów?
T:
W administracji serwera jestem od września 2021 roku, więc trochę czasu już minęło od wyników. Po zobaczeniu swojego nicku na liście wybranych ucieszyłem się i zastanawiałem się, czy dam radę z wszystkimi obowiązkami. Jak widać, poradziłem sobie i do tej pory nie ma większych problemów.

K: Wiele osób na początku obawia się, czy aby na pewno poradzi sobie z powierzonym zadaniem. Jednak, gdy nabierzesz w tym doświadczenia, nie jest to wcale takie trudne, jak mogłoby się wydawać na początku. Najważniejsze jest to, aby dostosować się do zaistniałej sytuacji. Opowiedz teraz co nieco o Twoich obowiązkach jako Moderatora.
T:
Do moich obowiązków należy przyjmowanie oraz rozpatrywanie reportów, które wysyłają gracze oraz moderacja poszczególnych działów na forum. Nie są to wymagające zajęcia. Obowiązki Moderatora serwera nie różnią się zbytnio od tych należących do Supportera. Musimy wykonywać to, co do nas należy i robić to jak najlepiej!

K: Co najbardziej Ci się podoba w byciu członek administracji serwera?
T:
Najbardziej w byciu członkiem administracji serwera podoba mi się możliwość niesienia pomocy graczom w potrzebie oraz karanie tych, którzy na to zasługują.

K: Zapewne niektórzy czytelnicy chcieliby w przyszłości spróbować swoich sił w administracji serwera. Powiedz zatem jakie cechy według Ciebie powinna mieć osoba, ubiegająca się o role Supporetra?
T:
Na pewno takimi cechami powinny być cierpliwość oraz wyrozumiałość. Często spotyka się graczy, którzy nie rozumieją  podstawowych rzeczy na serwerze i trzeba im to wyjaśniać. Obiektywne patrzenie na każdą osobę również będzie istotne, trzeba umieć także podejść do każdej sytuacji na spokojnie i patrzeć na nią z różnego punktu widzenia.

Am3aqlQ.gif

K: Czyli według Ciebie najważniejszymi cechami takiej osoby powinny być wyrozumiałość i obiektywność. Niewątpliwie są to istotne rzeczy, aczkolwiek od siebie dodałbym również chęć niesienia pomocy graczom w potrzebie! Dobrze, przejdźmy zatem do następnego pytania. Powiedz Nam, w jakich frakcjach byłeś na serwerze? Którą z nich wspominasz najlepiej i dlaczego?
T:
Byłem we frakcji San Andreas Transport Corporation, natomiast aktualnie jestem w San Andreas Police Department. San Andreas Transport Corporation było bardzo dobrym wyborem na sam początek gry na serwerze, biorąc pod uwagę doświadczenie, jakie nabrałem w tamtym okresie. Całą przygodę w San Andreas Transport Corporation wspominam bardzo dobrze. Często przypominam sobie ponad rok w tej frakcji i ludzi, którzy wtedy ze mną współpracowali.

K: Rozumiem. W jaki sposób otrzymałeś funkcje "opiekuna biznesów"? Co należy do Twoich głównych obowiązków związanych z tym stanowiskiem?
T:
Pewnego wieczoru napisał do mnie jeden z członków administracji z pytaniem, czy nie chciałbym pomagać mu w pewnej sprawie, nie zastanawiając się długo, zgodziłem się. Jakiś czas po naszej rozmowie dowiedziałem się, że chodzi o rolę opiekuna biznesów. Do moich głównych obowiązków zawiązanych z tą rolą należą takie rzeczy jak: Nadzorowanie pracy biznesów oraz załatwiane wewnętrznych spraw każdego z nich.

K: Ciekawe. Na pewno musi to być bardzo odpowiedzialne zadanie. Powiedz teraz, na jaką kwotę wyceniłbyś swój obecny serwerowy majątek?
T:
Patrząc na oferty, jakie otrzymuje od graczy oraz biorąc realne ceny rynkowe w tym czasie, powiedziałbym, że jest to ponad 20,000,000$.

K: Wow! Dla mnie jest to wręcz powalający wynik. Nigdy nie widziałem nawet takiej ogromnej ilości pieniędzy... Czy uważasz, że dużo osiągnąłeś na serwerze, biorąc pod uwagę ten całkiem imponujący staż?
T:
Wydaje mi się, że osiągnąłem dużo, lecz jest na pewno jeszcze sporo przede mną. Na ten moment ciężko mi stwierdzić, jakie to będą rzeczy. Jednak tego dowiemy się zapewne w niedalekiej przyszłości.

K: Jak to mówią, czas pokaże, co przyniesie ślepy los! Czy są jeszcze jakieś cele, które chciałbyś tutaj zrealizować?
T:
Aktualnie nie mam żadnych większych celów do osiągnięcia na serwerze. Większość planowanych rzeczy już spełniłem.

K: Zbliżamy się do końca wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
T:
Tak, chciałbym pozdrowić całą organizację Fama Et Gloria.

K: Dziękuję bardzo za trud poświęcony dla wywiadu. Życzę Ci wszystkiego dobrego, do widzenia!
T:
Również dziękuję bardzo. Pozdrawiam wszystkich graczy i życzę miłego dnia/wieczoru/nocy! Do widzenia.

XGwBbve.png

Dziękuję Wam bardzo serdecznie za przeczytanie wywiadu. Mam nadzieję, że materiał przypadł Wam do gustu i miło spędziliście czas podczas czytania! Zachęcam również do przeczytania innych artykułów naszych redaktorów. Tymczasem z mojej strony to już wszystko. Życzę wszystkim miłego dnia, popołudnia, wieczoru lub nocy w zależności od pory, w której czytacie ten materiał. MfcHNDK.png

Dla Redakcji Project News:
Aiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngyZwlpSq.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.