Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na urbanixon.gs

Voodka

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 34416
Login: Voodka
Nick oskarżonego: @urbanixon.gs
Powód skargi: Fake offki od kolegi
Data zdarzenia: 20.12.2023
Dowody: [2023-12-20 22:42:49] [Output] : << [67] urbanixon.gs: ofa 80k  [2023-12-20 22:42:58] [Output] : >> [67] urbanixon.gs: od kogo 2023-12-20 22:43:05] [Output] : << [67] urbanixon.gs: SkrzaT >> [67] urbanixon.gs: 75k za tahome i biore << [67] urbanixon.gs: ok jade gielda
Opis sytuacji: Koliga twierdzi ze ma offe 80k za tahome po czym jest skłonny oddać za 75k trochę mało opłacalne moim zdaniem :3 warto dodać że panowie mają się zaobserwowani na forum 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.png.4f9f5b44ad9698b4b95a7d6a4f23d5f5.png

widac ze kolega tutaj ma nudne zycie XD

to moj tata

i tata chcial dla mnie dobrze i chcial kupic

1 minutę temu, Voodka napisał:

[2023-12-20 22:43:52] [Output] : >> [67] urbanixon.gs: offka od znaj na podbicie

[2023-12-20 22:44:02] [Output] : << [67] urbanixon.gs: znajomy pelna para

to ja nie wiem jak ty sie z kolega bawisz jak taki pelna para

no czytanie ze zrozumieniem pisze ci ze to znajomy pelna para nie ogarniam

powiem tak widze ze ci sie bardzo nudzi super ciesze sie ze mogles sie wykazac i napisac sobie ta skrage po czym reportowac mnie caly czas na serwerze naprawde wez zmien sobie zajecie nie wiem zrob cos pozytecznego np poucz sie na jutro na przyrode albo przeczytaj ksiazke ja tu sie nie bede wypowiadal poniewaz napisalem wyzej cale wtlumaczenie narazie czesc pompa

pakuj tornister na jutro a nie sie w skargi bawisz

Nie wiem po co ta zbędna dyskusja z jednej, jak i z drugiej strony. 

W twojej kwestii leży zapoznanie się z wartością pojazdu oraz wyliczenie go. Powinno odbyć się to przed zakupem, a transakcja powinna zostać przemyślana 3 razy.

Giełda to miejsce, gdzie można zyskać, ale również i stracić. Administracja nie ubezpiecza Twoich błędów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.