Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Nati

pioterro.kkk

Rekomendowane odpowiedzi

Login: pioterro
Nick oskarżonego: .Nati
Powód skargi: Dostałem zakaz prowadzenia auta za celowy taran bez wcześniejszego warna 
Data zdarzenia: 18. 12. 2023 
Dowody: macie w logach 
Opis sytuacji: Otóż tak jeździłem sobie autem marki Sandking po czym jakich gracz wjechał we mnie na moim pasie i dostałem za to zakaz prowadzenia auta na 12 godzin za celowy taran. Oczywiście nie jestem wstanie potwierdzić tego ze było to nie z mojej winy lecz sama .Nati mówiła, że mnie specowała i widziała ze to nie było z mojej winy

Witam,

Tak jak Ci wspominałam, ostrzeżenie to ja mogę dać osobie, której raz zdarzyło się kogoś uszkodzić. Zastosowałam karę czasową bo uważam, że była ona konieczna aby żaden inny gracz nie ucierpiał. Pragnę wspomnieć o ilości wysłanych na Ciebie zgłoszeń - to pokazuje jak bardzo szkodziłeś.

Godzinę temu, .Nati napisał:

Witam,

Tak jak Ci wspominałam, ostrzeżenie to ja mogę dać osobie, której raz zdarzyło się kogoś uszkodzić. Zastosowałam karę czasową bo uważam, że była ona konieczna aby żaden inny gracz nie ucierpiał. Pragnę wspomnieć o ilości wysłanych na Ciebie zgłoszeń - to pokazuje jak bardzo szkodziłeś.

Ile trwa napisanie warna dla osoby, która odwala? bo wydaje mi sie, że mniej niż 30 sec więc dlaczego jak zobaczyłaś, że kogoś taranuje to nie dałaś warna?

Supporterka nadając karę nie ma obowiązku zastosowania w pierwszej kolejności ostrzeżenia, a dopiero później nakładania kary czasowej. W twoim przypadku patrząc na ilość ostrzeżeń z dni poprzedzających dzień nadania kary, skalowanie kary było słuszne i Supporterka podjęła słuszne działanie nadając karę czasową. Skargę uznaję za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.