Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Nati

Nigg

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Stulejka
Nick oskarżonego: .Nati
Powód skargi: Czytanie wiadomości prywatnych bez powodu oraz nadanie kary na niewłaściwych podstawach
Data zdarzenia: 17.12.2023
Dowody: logi
Opis sytuacji: siema gadałem se z @stulejna discordzie i pisalismy sobie głupie rzeczy na pm (miedzy innymi napisalem w jego strone kys) i po dluzszym czasie grania dla jaj blokowałem mu auto i @stulej napisał na mnie reporta ze mu blokuje auto razem z graczem @Johan. Po czym gracz @Johannapisał na mnie reporta iż w jego strone mówiłem nieprzyjemne rzeczy w stylu: "wacek", "kapiszon", "nicpoń", "alfons", "rizzler", "żigolak", "tramwajarz", "okrzyk pawiana", "dupa wołowa", "kobieta", "ptasi móżdżek",  "femboy", "gałgan", "czikibansior", "minecraftpolska", "bazyliszek", "lewiatan", "kibic legii", "koczkodan", "skibidi toilet", "umywalka", "stratum na letnich w zime", itp... Supporter .Nati niedokładnie sprawdził logi podczas całego zajścia ponieważ dostałem muta za coś co napisałem w strone na czacie prywatnym do mojego kolegi @stulej a nie @Johan przypominając było to dla żartów i gracz @stulejnie miał z tym żadnego problemu. Pozatym podkreślając gracz @Johan napisał na mnie reporta a nie gracz @stulej gdyby przeszkadzało mu to co do niego napisałem to by napisał na mnie reporta a tego nie zrobił, jedynie co napisał to to że blokuje mu auto. Podsumowując dostałem muta za coś co nie powinienem dostać ponieważ to nie było podstawą reporta po tym jak skonsultowałem się z graczem @Johan. Rozumiem że jesteś nowym supporterem ale nie dopatrzyłaś dokładnie całego zajścia tylko dałaś osąd bez głębszego wglądu na sprawe + nie miałaś prawa czytać moich wiadomości prywatnych z graczem @stulej. Streszczając dostałem mute za wiadomości prywatne z graczem @stulejgdzie reporta wysłał gracz @Johan pozdrawiam.

Witam,

Przyjęłam zgłoszenie, które zrealizowałam. Według mnie, nie ma znaczenia do kogo kierowana jest takowa wiadomość. Zostałeś słusznie ukarany co widać w logach. Sekwencja report > sprawdzenie gracza > ukaranie gracza.

Według ciebie słuszne jest grzebanie w wiadomościach prywatnych do innych graczy? Czyli z twojego toku myślenia można wywnioskować że jeśli ktoś pisze z kimś na pm i na przykład przeklina i po dłuższym czasie osoba trzecia napisze na jedna z tych osób reporta ponieważ uważa że coś niewłaściwego napisał na chacie publicznym to wtedy osoba z administracji powinna dawać muta za to co pisał ze znajomym na chacie prywatnym?

Na serwerze obowiązują pewne zasady i nie tolerujemy "Wyzywania się na żarty" itp. Supporterka po odebraniu zgłoszenia ma nie prawo, a obowiązek sprawdzić twoje logi. W związku z tym widzi ona wszystkie twoje wiadomości wysłane w ostatnim czasie i pozwala jej to dokonać analizy i odpowiedniej oceny czy któraś z twoich wypowiedzi złamała regulamin serwera. W tym przypadku Supporterka dopatrzyła się złamania regulaminu i słusznie nadała karę. Skargę uznaję za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.