Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gangusek

tfujstary179

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 43438

Login: AdrianNowakZalno 

Nick oskarżonego: Gangusek

Powód skargi: Zawyżanie ceny auta 

Data zdarzenia: 27.09.2023

Dowody: logi

Opis sytuacji: Witam dnia 27 września zaistniała skandaliczna sytuacja. Mianowicie gracz o nicku @Gangusek zaproponował mi sprzedaż auta Schafter str id 39818 (od tamtego czasu zmieniłem jedynie felgi) za kwotę 370k gdzie sam samochód jest warty z 200k. Nieświadomy realnej ceny pojazdu zgodziłem się i zakupiłem od niego samochód. Minęły 3 miesiace od zakupu przez które nie grałem ale dziś gdy wróciłem na serwer zdałem sobie sprawę że auto zostało mi sprzedane po zawyżonej cenie. Proszę aby zwrócono mi pieniądze za ten samochód. Życzę miłego dnia

Byłeś świadomy tego co kupujesz, mogłeś wcześniej zapytać kogoś o realną wartość pojazdu. Każdy na serwerze chce zarobić jak najwięcej na pojeździe a to, że straciłeś jak uważasz 175k jest tylko i wyłącznie twoją winą. Jako administracja nie jesteśmy tu po to, żeby karać graczy, którzy chcieli zarobić na handlu pojazdem (oczywiście, jeżeli nie miało to negatywnego wpływu na rynek serwera). Skargę odrzucam, a samego oskarżyciela proszę, aby w przyszłości baczniej uważał na ceny pojazdów, aby skargi były pisane od razu po transakcji, a nie po 3 miesiącach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.