Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na haniapuchalska

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 78200
Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: haniapuchalska
Powód skargi: Taran sweepera, ciągłe ramowanie pojazdu
Data zdarzenia: dzisiaj
Dowody: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/1JiY6FV-DmBtFm/d1337YGAvWRE?invite=cr-MSxPcDUsMTk4NTkyODQ2LA
Opis sytuacji: wyjeżdzam z los santos gdzie w połowie drogi jedzie za mną haniapuchalska nic z tego nie mysle do póki nie zaczyna do mnie gwałtowanie podjeżdzać z próbami taranowania mojego auta.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @haniapuchalska

Witam chciałbym się do tego odnieść.
Wszystko zaczęło się od tego że będąc w ls miałem chęć pojechać do sf.
Podczas podróży spotkałem oto tego pana, jako iż nudziło mi się chciałem się po ścigać nowo zakupionym pojazdem.
Od razu z góry przyznaję się że te "pchanie" zrobiłem specjalnie.
Będąc szczery wiem że zrobiłem źle i złamałem pewne zasady lecz po zrobieniu tego pierwszy raz gracz nawet w najmniejszym stopniu nie poinformował mnie lub nawet nie dał do domyślenia się, że uprzykrzam mu przyjemność z jazdy.
Wręcz przeciwnie zaczął się ze mną przepychać i wyprzedzać przy czym jednogłośnie dając mi do odebrania to jako wyścig.
Przepraszam z całego serca jeśli tą osobę w jakimś stopniu uraziłem bądź zabrałem chęci z gry, Jeżeli ta osoba czuje się pokrzywdzona jestem w stanie zapłacić za naprawę pojazdu + dać jakieś pieniążki w ramach przeprosin.

A co do sytuacji z sweeperem.
Na nagraniu dokładnie widać że nie był to celowy taran tylko nic innego jak wypadek.
W tamtym czasie odpaliłem mapkę pod f11 przy czym po chwili ją zamknąłem, będąc rozpędzony przed oczami okazał mi się sweeper.
Po uderzeniu napisałem że się zagapiłem i chciałem już odjeżdżać ale zobaczyłem że osoba poszkodowana piszę coś dlatego się cofnąłem w razie czego gdyby żądała kwoty za szkodę.
Napisała jednak ona "ok" dlatego uznałem że mi wybaczyła

Ode mnie to wszystko przepraszam osobę piszącą skargę.

ps fajnie jakbyś pokazał całego klipa ale no nie ważne.

rozumiem twoje tłumaczenia 

1 minutę temu, haniapuchalska napisał:

Będąc szczery wiem że zrobiłem źle i złamałem pewne zasady lecz po zrobieniu tego pierwszy raz gracz nawet w najmniejszym stopniu nie poinformował mnie lub nawet nie dał do domyślenia się, że uprzykrzam mu przyjemność z jazdy.

Nie miałem jak ponieważ mam karę w postaci mute.

2 minuty temu, haniapuchalska napisał:

Wręcz przeciwnie zaczął się ze mną przepychać i wyprzedzać przy czym jednogłośnie dając mi do odebrania to jako wyścig.

Po prostu uciekałem żeby uniknąć nie potrzebnych kolizji oraz wyzwisk itp

6 minut temu, AxoBlue napisał:

rozumiem twoje tłumaczenia 

Nie miałem jak ponieważ mam karę w postaci mute.

Po prostu uciekałem żeby uniknąć nie potrzebnych kolizji oraz wyzwisk itp

Rozumiem rzeczywiście miałeś muta byłbym w stanie to pojąć gdyby nie to że napisałeś "chciałem uniknąć niepotrzebnych kolizji"

Wytłumacz chciałeś uniknąć kolizji przepychając się ze mną?

Ja na twoim miejscu jeśli starałbym się uniknąć niepotrzebnych kolizji np. zatrzymałbym się i dał ci odjechać. To tak na przyszłość

3 minuty temu, AxoBlue napisał:

w sensie żeby sie nie wyzywać zaraz na chacie lub vc bo poskutowało by to reportami z obydwu stron znając życie

Rozumiem.

Wygląda to jakbyś na siłę szukał problemu tam gdzie go nie ma

7 minut temu, haniapuchalska napisał:

Powiadasz uniknąć oraz uciekając? w takim razie zobacz sobie sekunde 0.06 w klipie i przypatrz się w którą strone twoje auto skręca.

Chciałem cię wyprzedzić lecz zjechałeś na pas którym chciałem cię wyprzedzać 🙂

4 minuty temu, AxoBlue napisał:

Chciałem cię wyprzedzić lecz zjechałeś na pas którym chciałem cię wyprzedzać 🙂

Zobacz początek 0.06 sekundy przed wjechaniem na pas ktorym mnie wyprzedzałes.

Dobrze ja się przyznaje do błędu. Lecz nie zmienia to faktu że gołym okiem widać jak nie dajesz za wygraną.

Proponuję przelanie przeze mnie kwoty na twoje konto żeby zakończyć ten konflikt.

Przyznam ci się szczerze że jakoś średnio chciałbym teraz prawko, szczególnie gdzie mam swoje plany.

27 minut temu, haniapuchalska napisał:

Zobacz początek 0.06 sekundy przed wjechaniem na pas ktorym mnie wyprzedzałes.

Dobrze ja się przyznaje do błędu. Lecz nie zmienia to faktu że gołym okiem widać jak nie dajesz za wygraną.

Proponuję przelanie przeze mnie kwoty na twoje konto żeby zakończyć ten konflikt.

Przyznam ci się szczerze że jakoś średnio chciałbym teraz prawko, szczególnie gdzie mam swoje plany.

Prosiłbym cie żebyś nie uciekał od pytań

Po przeanalizowaniu nagrania, dochodzę do wniosku, iż wina leży po obu stronach. Upominam Was @AxoBlue oraz @haniapuchalska abyście następnym razem nie taranowali się oraz nie utrudniali sobie życia.

Jako, iż oskarżyciel nie wykazał chęci uzyskania odszkodowania za wyrządzone szkody, skargę odrzucam oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.