Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ShibaMan20

SedanHussein

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kalinov<3
Nick oskarżonego: ShibaMan20
Powód skargi: Nieścisłość w nadanej karze
Data zdarzenia: 14.12.2023
Dowody: image.thumb.png.f72bb28b98329a56be00b77348b9cf04.png
Opis sytuacji: Ogółem dostałem prawko za wepchanie się na mecha, gdzie była to kwestia desynchronizacji. Za szkody nie zapłaciłem bo nikt się o nie nie upomniał i nie napisał że mam cokolwiek komuś zapłacić, w pierwszej kolejności powinienem dostać ostrzeżenie nakazujące oddanie pieniędzy za wyrządzone szkody. Czekam na odzew, oraz od razu wnoszę o skrócenie kary poprzez złe ocenienie sytuacji (chodzi o tą zapłatę). 

Witam,
Przejdźmy do pierwszej kwestii, widziałeś jak pojazd marki Huntley czekał po prawej stronie przy wjeździe do mechanika, ty jednak chciałeś być sprytny i próbowałeś ominąć kolejkę podjeżdżając od lewej strony, powodując z wyjeżdżającym z mechanika graczem stłuczkę.
Druga kwestia, czy gracz się upominał czy nie, masz obowiązek zapłacić za wyrządzone szkody, które popełniłeś z własnej winny. 
Trzecia kwestia zarazem ostatnia, nie dostałeś warna, ponieważ już wcześniej, dokładnie nie cały tydzień temu staranowałeś gracza na mechaniku, doliczając wcześniejsze kary za taranowanie, podjąłem decyzje o takowej długości kary. Decyzje podtrzymuje odnoście długości kary.

Jednak czekam na odpowiedź, w jaki sposób źle oceniłem sytuacje odnoście zapłaty, bo widząc po logach takowej rekompensaty gracz nie otrzymał. 

13 godzin temu, ShibaMan20 napisał:

Witam,
Przejdźmy do pierwszej kwestii, widziałeś jak pojazd marki Huntley czekał po prawej stronie przy wjeździe do mechanika, ty jednak chciałeś być sprytny i próbowałeś ominąć kolejkę podjeżdżając od lewej strony, powodując z wyjeżdżającym z mechanika graczem stłuczkę.
Druga kwestia, czy gracz się upominał czy nie, masz obowiązek zapłacić za wyrządzone szkody, które popełniłeś z własnej winny. 
Trzecia kwestia zarazem ostatnia, nie dostałeś warna, ponieważ już wcześniej, dokładnie nie cały tydzień temu staranowałeś gracza na mechaniku, doliczając wcześniejsze kary za taranowanie, podjąłem decyzje o takowej długości kary. Decyzje podtrzymuje odnoście długości kary.

Jednak czekam na odpowiedź, w jaki sposób źle oceniłem sytuacje odnoście zapłaty, bo widząc po logach takowej rekompensaty gracz nie otrzymał. 

odpowiadając, uważam że żadnych innych szkód mu nie wyrządziłem ponieważ cały samochód drugiego gracza był już doszczętnie zniszczony, więc nie mogłem ocenić szkód mu wyrządzonych (których według mnie nie było) i zapłacić mu za nie. Druga kwestia to wepchanie się na mechanika, owszem zrobiłem to ale czas mnie popędzał, jeżeli gracz by odjechał pozwolił bym mu pierwszemu naprawić pojazd.

Rozumiem, że Huntley był uszkodzony, jednak elegy było naprawione na maxa. Z twojej winy gracz nie miał wystarczająco miejsca, by wyjechał on z mechanika, ponieważ na chama próbowałeś wjechać na mechanika, będąc poza kolejką. Odnosząc się do twojej drugiej kwestii, co to znaczy, że czas Ciebie popędzał? Powinieneś za szanować czas gracza, który kulturalnie czekał na wolne miejsce, jednak ty takowego szacunku do innych graczy najwyraźniej nie posiadasz...

1 godzinę temu, ShibaMan20 napisał:

Rozumiem, że Huntley był uszkodzony, jednak elegy było naprawione na maxa. Z twojej winy gracz nie miał wystarczająco miejsca, by wyjechał on z mechanika, ponieważ na chama próbowałeś wjechać na mechanika, będąc poza kolejką. Odnosząc się do twojej drugiej kwestii, co to znaczy, że czas Ciebie popędzał? Powinieneś za szanować czas gracza, który kulturalnie czekał na wolne miejsce, jednak ty takowego szacunku do innych graczy najwyraźniej nie posiadasz...

Odnosząc się do popędzania, prostu musiałem pilnie iść ma "ZW", a właściciel huntleya wyglądał jakby był na AFK. A o jakim elegy mówisz to już nie mam pojęcia. 

11 minut temu, Kalis napisał:

A o jakim elegy mówisz to już nie mam pojęcia.

O tym Elegy, które w tym samym czasie naprawiało się oraz spowodowaliście z nim kolizje. Okazuje się, że nawet przebiegu wydarzeń nie pamiętasz...

17 minut temu, Kalis napisał:

prostu musiałem pilnie iść ma "ZW"

Takowy powód nie zwalnia ciebie z obowiązku zachowania kolejki.

55 minut temu, ShibaMan20 napisał:

O tym Elegy, które w tym samym czasie naprawiało się oraz spowodowaliście z nim kolizje. Okazuje się, że nawet przebiegu wydarzeń nie pamiętasz...

Takowy powód nie zwalnia ciebie z obowiązku zachowania kolejki.

dobra temat do zamknięcia, słowo przeciw słowu. nie chce mi się dalej kłócić bez skutku.

Supporter wyjaśnił swoje stanowisko. Próbując wepchnąć się do mechanika uszkodziłeś jeszcze jeden pojazd stojący w kolejce do stanowiska po twojej lewej stronie powodując uszkodzenia łącznie w trzech pojazdach poza swoim. Kara została nadana słusznie, a skargę uznaję za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.