Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LORDG

Jasio

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 47740
Login: migusiek
Nick oskarżonego:   @LORDG
Powód skargi: Zatopienie mojego pojazdu
Data zdarzenia: 2023r. 14.11
Dowody: 
image.png.a6f2f6cbfe59970e0e55f027703204e6.png
Opis sytuacji: Gracz bezpowodu zatopił moje pojazdy podczas mojego pobytu w organizacji
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
image.thumb.png.d8bf1ad420aed8b4f4139fa1dd1555f7.png

Wydarzyła się nietypowa sytuacja z której tłumaczyć się nie zamierzam. Na konto organizacji w związku z utopieniem kilku pojazdów na nią przepisanych, trafiło 30.000$ rekompensaty. Lider owej organizacji dawał do zrozumienia graczowi Jasio ze ma się niczego nie obawiać mimo to zdepresowany gracz ubiega się o coś na forum. Sprawa została wyjaśniona a koszta pokryte, jeżeli gracz chcę mieć do kogoś problem, to tylko do lidera organizacji na którą przepisał pojazd. Ja swoją karę, zapłaciłem.

W dniu 15.12.2023 o 23:57, LORDG napisał:

Wydarzyła się nietypowa sytuacja z której tłumaczyć się nie zamierzam. Na konto organizacji w związku z utopieniem kilku pojazdów na nią przepisanych, trafiło 30.000$ rekompensaty. Lider owej organizacji dawał do zrozumienia graczowi Jasio ze ma się niczego nie obawiać mimo to zdepresowany gracz ubiega się o coś na forum. Sprawa została wyjaśniona a koszta pokryte, jeżeli gracz chcę mieć do kogoś problem, to tylko do lidera organizacji na którą przepisał pojazd. Ja swoją karę, zapłaciłem.

@Jasiuu.G59 - prosiłbym o wypowiedź Twojej osoby w tej sprawie.

W dniu 19.12.2023 o 20:12, reezen napisał:

@Jasiuu.G59 - prosiłbym o wypowiedź Twojej osoby w tej sprawie.

Jeśli chodzi o wyrzucenie gracza, odprowadzał on pojazdy na przechowalnie mimo nie pisanych zasad (informacja przy rekrutacji) o odstawianie na bazę, pojazdy osobiste gracza miały być wyciągnięte z pp  lecz gracz zażądał w tym celu 5000$. Po spotkaniu z odmową zaczął odstawiać sytuacje z linijki wyżej za co został wydalony. Cóż mógłbym więcej powiedzieć.... Mogę zażądać spłatę uprzednich składek których niestety ten gracz nie uiścił a jeśli mnie pamięć nie myli było to minimum 2 tygodnie czyli 2000$.

Jest to pierwszy i ostatni raz jak wypowiadam się w tym temacie.

Dziękuje pozdrawiam 

21 godzin temu, Jasiuu.G59 napisał:

Jeśli chodzi o wyrzucenie gracza, odprowadzał on pojazdy na przechowalnie mimo nie pisanych zasad (informacja przy rekrutacji) o odstawianie na bazę, pojazdy osobiste gracza miały być wyciągnięte z pp  lecz gracz zażądał w tym celu 5000$. Po spotkaniu z odmową zaczął odstawiać sytuacje z linijki wyżej za co został wydalony. Cóż mógłbym więcej powiedzieć.... Mogę zażądać spłatę uprzednich składek których niestety ten gracz nie uiścił a jeśli mnie pamięć nie myli było to minimum 2 tygodnie czyli 2000$.

Dziękuje pozdrawiam 

Skoro glendale została wrzucona przez członka organizacji, a on wpłacił w/w pieniążki, to jesteś zobowiązany zapłacić te 500$ za wyciągnięcie tego pojazdu.

Teraz, reezen napisał:

Skoro glendale została wrzucona przez członka organizacji, a on wpłacił w/w pieniążki, to jesteś zobowiązany zapłacić te 500$ za wyciągnięcie tego pojazdu.

Napisałem pewną kwestię o składkach, raz kolejny wypowiadać się nie zamierzam  

21 godzin temu, Jasiuu.G59 napisał:

Dziękuje pozdrawiam 

@Jasio - proszę abyś się do tego odniósł.

Teraz, reezen napisał:

@Jasio - proszę abyś się do tego odniósł.

Ja mam świetne rozwiazanie całej sytuacji jako iż nie mam 11 lat i płakać nie bede proponuje odroczenie składek jak i koszta śmiesznych 500$ za PP które mógłbym zapłacić 4000 razy lecz nie zrobię tego bo mam swój honor a pozwolę sobie ująć to w ten sposób że darmozjadów trzymać nie będę 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.