Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na luki200664

zbalansowany

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 22416
Login: <RRpatrykRR
Nick oskarżonego: @luki200664
Powód skargi: Oszukanie na wartość pojazdu. 
Data zdarzenia: Ok. tydzień temu.
Dowody: 1893050854_Beztytuu.thumb.png.caa20c7194af898f930fd67a40707d25.png
Opis sytuacji: Hej, otóż była transakcja z lukim. Jest to jakiś tam chlop, którego mam w znajomych na serwie. Zapytalem się go czy chce kupic burrtio na id. Powiedzial, że ma fajnego stratumika, który miał offke 190k, ale wie że z 200k na spokojnie pójdzie. Dzisiaj w ten piekny dzien, aż do teraz gdy chciałem wymienic sie za flasha okazalo się, ze furka nawet nie jest tyle warta. Wymieniłem sie za flasha + dopka od typka, ale pozniej na kopce zaczalem z defolem rozmawiac. Defol jakos z 10min obliczal wartosc konkretnie. Wyszło UWAGA 170.900$. Gdzie moje furki, gdzie burrito u poprzedniego wlasciciela miała offke 150k? + Manana jakos 40k bo 8xxx id iles tam? Gdzie moje 30k? 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 188021617_Zrzutekranu2023-12-09142329.png.97d3d2739a91072aeb6d5283285dd620.png

zapomnialem dodac, ze dalem burrka 69xx i manane 8xxx bo nie jest jednak jak czytam jasno napisane 

i tez to pisze zdenerowany, wiec zdania brzmia kijowo 

W twojej kwestii leży zapoznanie się z wartością pojazdu oraz wyliczenie go. Powinno odbyć się to przed zakupem, a transakcja powinna zostać przemyślana 3 razy.

Giełda to miejsce, gdzie można zyskać, ale również i stracić. Administracja nie ubezpiecza Twoich błędów.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.