Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gracza Mixed

Rolekk

Rekomendowane odpowiedzi

Login:    Rolekk
Nick oskarżonego: Mixed 
Powód skargi:  Danie pojazdu na PP za nic ...
Data zdarzenia: 12.01.2021  14:32
Dowody:  SS będą na dole 
Opis sytuacji: Wiec tak, dnia 12.01.2021 wchodze sobie na serwer daje ostatnią pozycje poniewaz zostawiłem sobie ładnie pojazd na parkingu koło Urzędu zobaczyłem ze pojazdu nie ma wiec odpaliłem sobie f5 sprawdzam gdzie pojazd auto stoi na pp wiec pobiegłem wchodze zeby wyciągnać a tam cena 2500$ z powodu takiego 🙂     Powod; Pojazd ma powyzej 70 % zaciemnienia szyb i tego tu nie rozumiem nie ma mnie na serwie auto ładnie stoi wiec jak się pytam !!! jakieś nowe swoje przepisy ma pan @Mixed
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: SS na dole będą załączone 🙂

mta-screen_2021-01-12_15-47-39.png

ss .jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.